• abonneren Interface
 • --

  Neem nu een abonnement op Interface

  Er zijn verschillende abonnementen op Interface mogelijk. Maak je keuze uit de onderstaande aanbiedingen.

  Nieuwste editie van Interface € 6,90

  Ik bestel het nieuwste nummer van Interface los, voor € 6,90. Zonder verplichtingen én zonder verzendkosten.

  PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

  Ik neem een proefabonnement op Interface: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij niet het abonnement te continueren na 3 edities.

  JAARABONNEMENT met introductiekorting € 46,50

  Ontvang een jaar lang Interface in de bus (10 edities) en maak gebruik van het actie-abonnement met introductiekorting. Ik krijg 8 euro korting op het jaarabonnement van € 54,50 en ontvang Interface vanaf het eerstvolgende nummer. Ik bespaar daarmee 33% op de losse nummer prijs.

  2-JAARABONNEMENT met introductiekorting € 79,50

  Ik neem een tweejaarabonnement Interface (20 edities in totaal, 10 per jaar) vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de hoge introductiekorting van € 20,- en betaal maar € 79,50 voor het tweejaarabonnement i.p.v. € 99,50. Ik bespaar daarmee 43% op de losse nummer prijs.

  CADEAU DOEN: PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

  Ik doe een proefabonnement op Interface cadeau: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij of degene die het cadeau ontvangt niet het abonnement te continueren na 3 edities.

  CADEAU-ABONNEMENT met introductiekorting € 46,50

  Ik doe een jaarabonnement (10 edities per jaar) op Interface cadeau vanaf het eerstvolgende nummer, betaal 54.50 en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 46,50 i.p.v. € 54,50!

  JAARABONNEMENT met welkomstcadeau! € 54,50

  Ik neem een jaarabonnement (10 edities per jaar) op Interface vanaf het eerstvolgende nummer voor 54,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.
  Nieuwe Muzikantengids (€28,90)
  In deze ‘bijbel voor muzikanten’ lees je alles wat je als muzikant anno 2017 moet weten over diensten als Spotify en YouTube, de vaak ingewikkelde regels voor zzp-ers, auteursrechten, et cetera. Maar ook de beste manier om optredens te krijgen, of een goede studio te vinden. Vaak worden dit soort onderwerpen nodeloos ingewikkeld gemaakt, maar auteur Jan van der Plas (zelf een door de wol geverfde muzikant) laat je eindelijk precies snappen hoe deze wereld werkt en hoe je er het meeste voordeel uit haalt. Deze zesde editie van de Muzikantengids ziet er geweldig uit en omvat 352 pagina’s onmisbare informatie voor elke muzikant, producer, zanger(es), rapper, dj, songschrijver en wie dan ook in de muziek werkzaam is.

  CADEAU DOEN: JAARABONNEMENT met welkomstcadeau! € 54,50

  Ik doe een jaarabonnement (10 edities per jaar) op Interface cadeau vanaf het eerstvolgende nummer voor € 54,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.

  Ontvanger van cadeau-abonnement

     

  voornaam*

  achternaam*

  adres*

  postcode*

  plaats*

  land*

  tel

  e-mail  Gegevens/betalingsplichtige nieuw abonnement

  voornaam*
  achternaam*
  adres*
  postcode*
  plaats*
  land*
  telefoon*
  e-mail*
  Betaalwijze
  Selecteer een land om de betaalwijze in beeld te krijgen.
  Wacht met betalen op de instructies die we je toesturen.
  Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
  Machtiging, alléén voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Interface Media BV het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.

  IBAN:
  Bank BIC Code:
  Ik wil ook graag de periodieke Nieuwsbrief van Interface.nl ontvangen.
 • abo info
 • Interface verschijnt 10x per jaar. Los in de winkel voor € 6,90.

  Een proefabonnement van 3 nummers heb je al voor € 14,50!
  Je kan je ook abonneren voor 1 jaar of ineens voor 2 jaar!

  Ook kan je het nieuwste nummer van Interface los bestellen.

  In de App Store is Interface ook als digitale editie te bestellen voor iPad of iPhone: los en als abonnement. Klik hier.

  Abonnementenadministratie
  Interface Media bv, Vanja van Dam
  Postbus 11497, 1001 GL Amsterdam
  tel. 020 675 5308, fax 020 531 2019
  abo@interface.nl