Interface is verhuisd!

We trekken in bij Q-Factory in Amsterdam

Muzieknieuws 06-01-2018 14:01

Interface Media bv en Keijser 18 Mediaproducties bv is verhuisd! We verruilen de Amsterdamse Jordaan voor het muziekmakerscentrum Q-Factory, vlak bij station Amsterdam Muiderpoort! Vanaf 1 januari 2018 wordt Interface dus vanaf die locatie gemaakt.

Met 50 oefenruimtes, meerdere podia met dagelijkse programmering, opnamestudio’s, een café en zelfs een hotel biedt Q-Factory in Amsterdam Oostpoort de ideale plek en atmosfeer voor het maken van ons blad, site en andere media. De redactie belandt op een muzikale broedplaats tussen de creatievelingen. Dichter op het vuur kunnen we niet zitten. We kijken er dan ook erg naar uit om te mogen werken vanuit onze nieuwe redactieruimte!

Interface Media en Keijser 18 Mediaproducties 
Interface wordt uitgegeven door Interface Media bv in nauwe samenwerking met Keijser 18 Mediaproducties (kortweg K18). We zetelen alweer heel wat jaren aan de Rozenstraat in de Amsterdamse Jordaan, en maken van daar uit ook de andere magazines: Musicmaker, Gitarist, De Bassist, Slagwerkkrant en Meet Music/Pro Sound & Light. In totaal verschijnen er via K18 maar liefst 48 bladen per jaar die tezamen 188.000 muzikanten, producers en andere makers bereiken! Dit naast de 7 websites, 7 social media-kanalen en betrokkenheid bij 38 festivals en clinics per jaar.

Ons nieuwe adres per 1 januari 2018
Interface Media bv
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Google Maps


Ingang van Q-Factory


Repetitieruimte van Q-Factory


Grote Zaal van Q-Factory


Kleine Zaal van Q-Factory


Keijser 18 Mediaproducties en Uitgeverij de Inzet trekken in bij Q-Factory in de ruimte op de begane grond rechts op de foto

 

www.q-factory-amsterdam.nl 

Keijser 18 Mediaproducties bv / Interface Media bv. 
Mags. Apps. Sites. Social Media. Video. Events.
www.k18.nl 

 

zoeken
zoeken