Wanted 2014 zoekt hiphoptalent

Inschrijven kan tot en met maandag 13 januari 2014

Muzieknieuws 22-12-2013 18:12

Tape acts, hiphopbands en -muzikanten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de hiphopcompetitie Wanted. GRAP organiseert de competitie om aanstormende hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie.

GRAP, organisatie voor de Amsterdamse popmuziek, organiseert Wanted dit jaar voor de achttiende keer. Wanted is op zoek naar de beste hiphopact van Nederland. Dus ook Nederlandse hiphopbands en –muzikanten van buiten Amsterdam kunnen zich inschrijven. De deelnemers worden tijdens de competitie begeleid door de coaches Gaétan van de Sande (Kleine Viezerik, Zware JongenZ), Angelo Bromet (W.O.T.S.) en Akwasi. De winnaar wint een prijzenpakket met onder meer studiotijd en een clipshoot. Acts kunnen voor Wanted zich inschrijven tot en met maandag 13 januri 2014 via het online inschrijfformulier op www.grap.net.

 

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows in februari op verschillende podia in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige plekken in de finale worden ingevuld door vier wildcards, toegekend door de jury. De finale, Most Wanted - the Final Showcase, is op zaterdag 29 maart in de Melkweg (Oude Zaal). Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut. Tijdens de competitie worden meerdere workshops georganiseerd voor de deelnemers. Ze krijgen hier zakelijke informatie en feedback op hun optredens.

 

Prijzenpakket voor de winnaar

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit een clipshoot, een fotoshoot, studiotijd bij SAE Institute inclusief engineer, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een 10-rittenkaart voor het huren van oefenruimte, een radio-interview, coaching, workshops met zakelijk advies en een workshop produceren.

 

Voor meer informatie: Stichting GRAP, wanted@grap.net - www.grap.net.

 

zoeken
zoeken