Interface nu ook in de App Store

Muzieknieuws 13-03-2014 11:32

De april-editie van Interface staat nu ook live in de App Store via onze eigen app. Je kan nog steeds de Digitale Editie lezen via de AKO Magworld app, maar om makkelijker vindbaar te zijn in de App Store kun je nu zoeken in de categorie Films en Muziek naar 'Interface - voor muzikanten en producers'.

In Interface 177, april 2014, hebben we weer een grote variëteit aan onderwerpen kunnen produceren. Natuurlijk véél producttests, 22 maar liefst dit keer, maar ook een boeiend interview met Martijn Spierenburg, toestenist van Within Temptation en producer, en ons hoofdartikel: alle tips die we van de panelleden op onze Pro Audio Summit kregen, half februari. Natuurlijk zijn er ook de workshops: een oveer mastering, en enen over de beste productietrucs, in dit geval over vocals bewerken. Een rijk nummer dus!

 

In Interface komt alles naar voren wat je als muzikant, dj en producer wil weten over productie, de gear die je daarbij nodig hebt, en de visies op het vak.

Deze Digitale Editie van Interface staat boordevol digitale extra's als video en audio bij de tests en workshops en web-extra's bij de artikelen.

In de april-editie hebben we weer een grote variëteit aan onderwerpen kunnen produceren. Natuurlijk véél producttests, 22 maar liefst dit keer, maar ook een boeiend interview met Martijn Spierenburg, toetsenist van Within Temptation en producer, en ons hoofdartikel: alle tips die we van de panelleden op onze Pro Audio Summit kregen, half februari. Natuurlijk zijn er ook de workshops: een over mastering, en een over de beste productietrucs, in dit geval over vocals bewerken. Een rijk nummer dus! 

 

Tips & Tricks van de Pro’s op Pro Audio Summit 2014

Audio Artery One - Dj-software met unieke Timeline Edit

Within Temptation’s Martijn Spierenburg

Expansiedrift van de Yamaha MOXF8

In creatieve flow met EZ Drummer 2

Workshops Radio Ready - masteringsessie 5 & De beste productietrucs - deel 5

22 nieuwe producten getest, waaronder: Presonus ADL700 * Tascam US-366 & US-322 * KOMA Elektronik RH301, BD101, FT201, Kommander * Naonext Crystall Ball * Focusrite RED 1 500 * RME MADIface XT/USB * Yamaha MOXF8 * Blue Cat Audio MB-7 Mixer 2.0 * MakeMusic Finale

 

 

zoeken
zoeken