Demo Ableton Push & Live 9 31 mei bij Verspuy

Peter Verspuy - zaterdagmiddag 31 mei 2014

Muzieknieuws 19-05-2014 17:16

Wil je kennis maken met Ableton Push en Live 9 en dit 'live' uitproberen? Dat kan! Op zaterdag 31 mei staan meerdere demo-stations opgesteld bij Peter Verspuy en kun je direct de mogelijkheden van Ableton Push en Live 9 ervaren.

Met Push ervaar je een compleet nieuwe manier van muziek maken - speel melodieen, beats of drums, of maak een nieuwe step-sequence, met Push geeft Ableton je weer plezier in het muziek maken terug! 
 
Vanaf 13.00 uur kun je onder begeleiding van een Ableton productspecialist 'live' aan de slag! Deze speciale introductie workshop en Hands-on sessie is in handen van Menno Keij (Ableton Certified Trainer).
 
Tijdens deze ‘Experience Push for Yourself’ middag is er een Speciale Live 9 en Push BUNDLE promotie. Deze speciale aanbieding zal op de middag zelf bekend worden gemaakt, maar ga er vanuit dat hij meer dan de moeite waard is!
 
Klik hier voor meer info
 
Datum: Zaterdag 31 mei

Clinics/workshops: 13.00u tot 16.00u

Locatie: Peter Verspuy Muziekinstrumenten
Pascalweg 157 - 159, 3076 JN Rotterdam
www.peterverspuy.nl

 

 

Bekijk op Interface.nl ook de feature met Pantha du Prince, die in drie videodocumentaires uit de doeken doet hij hij Ableton gebruikt in zijn projecten. Klik hier

zoeken
zoeken