Inschrijfperiode Amsterdamse Popprijs 2014 gestart

Muzieknieuws 17-06-2014 16:56

De inschrijving voor de Amsterdamse Popprijs 2014 is geopend. Tot vrijdag 1 augustus kunnen bands uit Amsterdam en directe omgeving zich aanmelden via www.grap.net.

GRAP organiseert de Amsterdamse Popprijs om ambitieuze bands een kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. In het negentienjarig bestaan is de Amsterdamse Popprijs uitgegroeid tot een begrip onder muzikanten. Onder de winnaars bevinden zich onder andere The Silverfaces, Mister and Mississippi, Yori Swart en The Vagary. In het rijtje oud-deelnemers staan onder meer a balladeer, Alamo Race Track en Hit Me TV.

 

De winnende band gaat naar huis met een prijzenpakket dat bestaat uit een videoclip, een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, digitale distributie, coaching en diverse optredens. Daarnaast is de winnaar van de Amsterdamse Popprijs 2014 tevens de Amsterdamse afgevaardigde voor de landelijke bandwedstrijd Sena Performers POPnl Award 2015.

 

Verloop competitie

Uit alle inschrijvingen worden dertig bands geselecteerd voor de vijf voorrondes die plaatsvinden in september. Elke voorronde levert een winnaar op, de overige zeven plaatsen in de halve finale worden verdeeld door middel van wildcards. Twaalf halvefinalisten strijden uiteindelijk om zes finaleplaatsen. De finale vindt plaats in de Melkweg op vrijdag 28 november.

 

Inschrijven

Inschrijven voor de Amsterdamse Popprijs kan tot vrijdag 1 augustus 2014.

Deelnemers moeten het online inschrijfformulier op www.grap.net invullen. Daarbij moeten ze een demo en promotiefoto naar mailen naar popprijs@grap.net. Let op: een inschrijving is pas compleet als bio, foto en demo binnen zijn.

Aanmelden Amsterdamse bandcompetitie tot vrijdag 1 augustus mogelijk

 

Klik hier voor meer info en inschrijving

 

Stichting GRAP

020-4208160

popprijs@grap.net

www.grap.net

zoeken
zoeken