Nieuwe cursussen van Delic

Muzieknieuws 17-06-2014 17:01

Vanaf 28 juni begint de nieuwe cursus van voormalig Opgezwolle-producer Delic, voor producers en beatmakers die hun producties naar een hoger plan willen tillen.

Delic heeft ervaring in productie én mixage. Hij produceerde alle muziek van Opgezwolle en mixte voor onder meer Typhoon, Pete Philly en Gers Pardoel. Delic: ‘Het gebied tussen productie en mix biedt veel mogelijkheden. Als je in je productie alles goed opbouwt, heb je het meeste al gedaan. De mix valt dan vaak vanzelf in elkaar. Een slecht gemixte goede productie klinkt nog altijd beter dan een goed gemixte slechte productie. Als je een goede productie goed mixt, komt er pure magie uit je boxen.’

De cursus is bedoeld voor mensen die de basistechnieken van muziek maken al onder de knie hebben, maar willen doorstoten naar een hoger niveau. De ene helft van de cursus zal worden ingevuld met een aantal vaste onderwerpen over productie en mixage. Denk aan studioakoestiek, arrangement en tips ’n’ tricks voor de mix van vette drums. In de andere helft van de cursus wordt aandacht besteed aan muziek van de studenten zelf. Omdat elke groep maximaal vier deelnemers telt, is er alle ruimte voor vragen van studenten. De cursus vindt plaats in Delic’s studio op vier zaterdagen.

 

Eerste cursusdag is 28 juni.

 

Ben je te laat voor deze eerste vier weken durende cursus, dan kun je nog terecht in oktober.


www.lesvandelic.nl, www.facebook.com/lesvandelic

zoeken
zoeken