Inschrijving Vinylized 2014 geopend

Nederlandse producerscontest viert tienjarig jubileum

Muzieknieuws 04-07-2014 13:39

De inschrijving voor Vinylized is geopend. Vanaf vandaag kunnen ambitieuze danceproducers zich inschrijven voor dé Nederlandse danceproducerscontest.

De winnaar maakt kans op een prijzenpakket met onder meer een vinylrelease, studio-uren bij SAE Institute en een presentatie op ADE Next. De winnende track wordt bovendien uitgebracht met een aantal remixes. Vinylized wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd door GRAP. De contest kent oud-deelnemers en -winnaars als Arjuna Schiks, Nymfo, Bakermat, Olaf Stuut en Daniel Zuur.

 

Na de inschrijving selecteert de jury vijf finalisten. Deze vijf mixen en masteren hun track bij SAE Institute. Het resultaat wordt half september online gezet op www.vinylized.net. Het publiek kan dan zijn stem uitbrengen. De stem van de jury en het publiek bepalen uiteindelijk wie deze jubileumeditie wint. De winnaar wordt gepresenteerd op ADE Next tijdens het Amsterdam Dance Event 2014.

 

Inschrijven kan door op www.vinylized.net het online inschrijfformulier in te vullen en je track en promotiefoto te sturen naar vinylized@grap.net. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 15 augustus 2014. Kijk voor meer informatie op de site.

 

Meer info op www.vinylized.net

 

 Vinylized producers contest 2013

zoeken
zoeken