Overloud REmatrix convolutie galm plug-in

Muzieknieuws 28-08-2014 14:29

Al geruime tijd zijn er verschillende convolutiegalmen op de markt met Altiverb van AudioEase als marktleider. Met een impulse response van een bestaande ruimte kun je daarmee zeer realistische reverbs maken. Maar veel meer dan pre-delay, filtering en galmtijd valt daar niet aan in te stellen.

Overloud REmatrix is een convolutiegalm die meer mogelijkheden biedt. In deze plug-in kun je maximaal vijf impulse responses combineren om zo complexe en niet-bestaande galmen op te wekken. Maar er zijn ook diverse parameters waarmee je de levendigheid, warmte en decay voor elk van de vijf impulses afzonderlijk bij kunt stellen. Verder is er een compressor en een eq plus parameters voor delay, modulatie en drive. En behalve een convolutiegalm is er ook een ingebouwde algoritmische galm. Prettig is verder dat de reverb gewoon door blijft klinken als je parameters verandert en zelfs als je een andere impulse laadt. De 400 meegeleverde presets maken gebruik van 250 MoreVox impulse Libraries.

REmatrix werkt standalone en als 32/64 bit AU, RTAS, AAX64 en VST plug-in onder Windows en OSX. De prijs bedraagt € 247,-. Op de site van Overloud zijn diverse audiodemo’s te beluisteren.

 

www.overloud.com

 

zoeken
zoeken