Remix Moby's ' The Last day'

remix stems voor Ableton Live en Avid Pro Tools

Muzieknieuws 20-09-2014 16:27

Blend is een site waarop muzikanten en producers van over de hele wereld samen kunnen werken aan projecten. Moby heeft via deze site een remix contest in gang gezet voor een van zijn recente tracks.

Moby is een van die artiesten die weinig moet hebben van het krampachtig afschermen van ' content' in de digitale wereld. Hij zette al eerder bestanden van zijn muziek op Bit Torrent die iedereen kon remixen en hij startte de site www.mobygratis.com waar onafhankelijke en non-profit filmmakers gratis zijn muziek kunnen downloaden voor gebruik in hun filmproducties. 

Recent heeft hij via de site Blend ' stems' ter beschikking gesteld van de track ' The Last Day'  van zijn laatste album ' Innocents'. Het album werd door hem thuis gemaakt samen met producer Mark ' Spike' Stent. Iedereen mag deze betanden downloaden en er een remix van maken. Er zijn versies voor Ableton Live en voor Avid Pro Tools. Wel moet je eerst een account aanmaken op Blend

 

Overigens staan er nog drie andere Moby-tracks op Blend, waar je ook mee aan de slag kunt.

Er valt nik te winnen, maar het is wel een mooie kans om aan de slag te gaan met professioneel geproduceerde stems en wie weet vestig je de aandacht op je met een fantastische remix!

 

Video van The Last Day

zoeken
zoeken