Rock ‘n’ Roll Highschool gaat internationaal

Europese muziekindustrie onder de loep

Muzieknieuws 09-09-2009 21:22

Het nieuwe Rock ‘n’ Roll Highschool magazine ligt weer in de schappen, en dit keer niet alleen in Nederland. De derde editie van het magazine - dat ondertussen gerust een boekwerk mag worden genoemd - wordt wereldwijd in een Engelstalige versie uitgebracht.

Met 292 pagina’s informatie over toeren, cd’s uitbrengen, de banenmarkt in de muziekindustrie en meer is dit het ultieme naslagwerk voor de muziekliefhebber die meer wil weten over ‘het wereldje’. Eerder verschenen al twee Rock ‘n’ Roll Highschool magazines in Nederland. De focus van het nieuwe blad is gericht op de Europese muziekindustrie.

‘Little Steven’ van Zandt (gitarist in Bruce Springsteens E Street Band en labelbaas van Wicked Cool) schreef het openingsartikel. Verder werkten ook meervoudig Grammy-winnares Darcy Proper, Armin van Buuren, Kruder & Dorfmeister, Danko Jones, Triggerfinger, The Raveonettes en Madcon mee aan het magazine. Daarnaast zijn er bijdragen te lezen van labeleigenaren, boekers, festivaldirecteuren en andere muziekprofessionals.

Meer informatie op: www.rocknrollhighschool.eu

zoeken
zoeken