Nieuwe Soundcraft Signature-serie

Signature Series en Signature Series Multi-Track

Merknieuws 31-03-2015 11:04

Soundcraft lanceert een nieuwe serie analoge mixers onder de naam Signature.

Eigenlijk gaat het om twee series: Signature Series en Signature Series Multi-Track. De eerste komt in vier afmetingen uit: 10-kanaals, 12-kanaals, 16-kanaals en 22-kanaals. De Multi-Track is er in twee afmetingen: 12-kanaals (14-in/12-uit) en 22-kanaals (24-in/22-uit).

 

Alle Signature mixers profiteren qua elektronica van de technologie van hun grotere broers. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van mic-preamps uit de Ghost-serie, wat zorgt voor veel headroom, dynamiek en een heldere klank.

 

Ze maken ook gebruik van de Sapphyre Assymetric eq en van de audio routing-technologie uit de GB Series; ook de faders zijn afkomstig uit de GB Series.

 

Naast DBX limiters op alle ingangskanalen hebben alle modellen een Lexicon multiprocessor voor galm, chorus, modulaties en meer. Handig is dat er naast xlr’s ook schakelbare hi-Z-ingangen zijn.

 

De Signature mixers zijn voorzien van een 2x2 usb-interface; de Signature Multi-Track mixers hebben een 14-in/12-uit of 24-in/22-uit usb-audio-interface. Als extra software krijg je gratis downloads van de Lexicon MPX-L Native plug-in en van Ableton Live 9 Lite.

 

Audio XL, 030 264 4090.

www.audioxl.nl, www.soundcraft.com

 


zoeken
zoeken