Nieuwe software-editor voor Yamaha VL-instrumenten

Korting voor Interface lezers!

Merknieuws 04-04-2016 16:04

VL70m Wizard is een gloednieuw programma voor Windows en Mac waarmee je de klanken van Yamaha VL-instrumenten kunt bewerken en beheren.

De Yamaha VL’s, zoals de VL70m module, de zeldzame VL1-synthesizer, de EX5 en EX7-workstations, de MU100 of MU128-modules, en de PLG150-VL-boards voor verschillende Yamaha synths worden al een aantal jaren niet meer gemaakt, maar zijn nog steeds erg populair bij midiblazers. Je kunt er unieke dingen mee doen, zeker als je toegang krijgt tot de vele parameters van de klankopwekking dankzij VL70m Wizard. Het programma wordt in april gelanceerd en zal verkrijgbaar zijn in twee licentievarianten, en als demoversie. Het verschil tussen de licenties zit hem niet in het programma zelf, maar in de extra en premium support en de lifetime upgrades van de Premium-versie. Beide versies ondersteunen alle parameters van VL-synthese en patchbeheer. De Basic versie kost € 50,- en de Premium versie € 150,- (ex btw).

 

Let op! Als lezer van Interface krijg je 15% korting op beide licenties als je binnen twee weken na het verschijnen van Interface 198 het programma aanschaft met de code INTVL70m, en daarbij wat achtergrondinfo over je muzikale situatie geeft. Dat kan op de onderstaande website of via een mail naar VL70m@imoxplus.net.

 

https://vl70m-wizard.blogspot.nl

 

zoeken
zoeken