Output Arcade

sounds in de cloud

Merknieuws 15-06-2018 08:48

Cloud-based sounds en loops zijn definitief de trend, Loopmasters heeft Loopcloud.net, Native Instruments is bezig met Sounds.com en ook Splice.com werkt op deze manier. Nu heeft ook Output een cloud-based systeem dat Arcade heet.

Arcade werkt met abonnementen, voor $ 10,- per maand kun je browsen door de 15 product lines en krijg je elke dag een dosis nieuwe sounds. Daarvoor heeft Output een plug-in ontwikkeld die ook echt als instrument/synthesizer in je daw werkt. Je kunt de sounds hiermee direct in je songs uitproberen en het tempo of de toonsoort veranderen.

Er zijn talloze tools als een slicer, filters en envelopes ingebouwd, er is een mixer en diverse effecten om de sounds te bewerken. Output heeft hier natuurlijk met hun eigen Kontakt-based instruments meer dan genoeg ervaring mee. Je kunt zelfs je eigen samples in Arcade laden.

Voor Arcade betaal je dus 10 Dollar per maand -de eerste 100 dagen zijn gratis-, maar als je het abonnement stopzet kun je de sounds uit je abonnementperiode gewoon blijven gebruiken, ook off-line.

In onderstaande video krijg je een uitstekend beeld van hoe het systeem werkt.

meer info

 

zoeken
zoeken