Doe mee en win! Monkey Banana Mangabey

Buizencondensatormicrofoon t.w.v. 279,-

Merknieuws 15-08-2018 06:35

De Mangabey is een 34mm grootmembraan, buizencondensatormicrofoon met omni, cardioïde en achtvormige richtingskarakteristieken, plus zes variaties daarop. De Mangabey komt met een losse voeding, een shockmount, een 7-pins aansluitkabel en een opbergetui. De Mangabey is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en geel en de winnaar mag zijn favoriete kleur kiezen.
Doe mee en win!

Stuur voor 30 augustus 2018 een e-mail naar giveaway@interface.nl onder vermelding van ‘Giveaway Monkey Banana Mangabey’. Vermeld je adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer.

De Mangabey microfoon
Je wist natuurlijk al dat Monkey Banana studiomonitors maakt (zie Interface 205, 195 en 183), maar ze maken nu ook microfoons. En net als de monitors krijgen die namen van apensoorten.

De Mangabey is een 34mm grootmembraan, buizen-condensatormicrofoon met omni, cardioïde en achtvormige richtingskarakteristieken, plus zes variaties daarop. Er wordt een handmatig geselecteerde 12AX7 buis gebruikt voor de onmiskenbare warme en gedetailleerde buizenklank.



De Mangabey is een studiomicrofoon die op zijn best is bij registratie van stemmen en akoestische gitaren, maar hij is ook in z’n element met andere akoestische instrumenten en zelfs bij podcasts en locatieopnamen. Veel detail en een volle klank; dat  zijn de opvallendste eigenschappen van de Mangabey.

Deze microfoon wordt geleverd met een losse voeding, een shockmount, een 7-pins aansluitkabel en een opbergetui. De Mangabey is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en natuurlijk Banana (geel dus...).

Adviesprijs 279,- (incl btw)

Kans maken op deze microfoon? 
Doe mee en win! Stuur voor 30 augustus 2018 een e-mail naar giveaway@interface.nl onder vermelding van ‘Giveaway Monkey Banana Mangabey’. Vermeld je adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. 

Kijk voor meer informatie over de Mangabey en andere Monkey Banana -producten op de website van distributeur Moré BV: www.more-benelux.nl en van fabrikant Monkey Banana www.monkey-banana.de.

 

zoeken
zoeken