Twee nieuwe Soundtoys plug-ins

PanMan en Decapitator

Merknieuws 18-05-2010 17:50

Soundtoys heeft twee nieuwe plug-ins op de markt gebracht, een ritmische autopanner en een analoge stijlsignaalvervormer.

PanMan is een ritmische autopanner met twee programmeerbare panningalgoritmes, een toevalsfunctie en een soort pansequencer die je via midi kunt triggeren. Soundtoys heeft ook alle functies uit de beroemde analoge Panscan en Spanner autopanners geïntegreerd in deze plug-in. Natuurlijk is er ook een lfo om de panning te bepalen en de plug-in heeft de bekende ping/pong-mode.

Decapitator is geen variatie op de guillotine maar een analog saturation modeling plug-in, waarvoor de klank van analoge tape, voorversterkers en allerlei apparatuur met een karakteristieke sound werden geanalyseerd. Met Decapitator kun je analoge warmte aan je audio geven, waarbij de hoeveelheid processing afhankelijk is van het inputlevel. Dat kan op een subtiele manier, maar met de knop Punish kan het ook een stuk extremer. Beide plug-ins ondersteunen tdm, rtas, Audio Units en vst voor Mac OS X 10.4 en Windows. Soundtoys, Amptec BVBA, tel. +32 11 281458.

www.amptec.be
www.soundtoys.com

zoeken
zoeken