Loumavox

Loumavox

Het verhaal van de verdwenen synthesizer

Loumavox? Nooit van gehoord. Uit de diepe krochten van de elektronische geschiedenis duikt uit het niets een mysterieuze synthesizer op......meer »»

Loumavox

Het verhaal van de verdwenen synthesizer

Loumavox? Nooit van gehoord. Uit de diepe krochten van de elektronische geschiedenis duikt uit het niets een mysterieuze synthesizer op......meer »»

Alex Ball History of the Korg 700

Korg als synthpionier

De door Korg beloofde reissue van de miniKorg 700S is nog steeds niet leverbaar, maar Alex Ball dook alvast in de geschiedenis van deze unieke monosynth.....meer »»

Dutch DJ's Magazine

het eerste custom DJ magazine vol Nederlandse top DJ’s

Nederlandse DJ’s domineren het internationale podium van de entertainmentindustrie. Wat is hun drive, en hoe was hun weg naar de wereldtop? In het Dutch DJs Magazine wordt de wereld van DJ’s en d.....meer »»

Mike Metlay Synth Gems 1

Nieuw boek over unieke synths

Uitgeverij Bjooks publiceerde al boeken over modulaire synthese en effectpedalen. Het Deense bedrijf van Kim Bjørn komt nu met een 320 pagina's dik boek over vintage synths.....meer »»

Sound Summit 2021

Alles over sounddesign

Op 6 oktober vind de Sound Summit plaats, een dag over alle aspecten van toegepast geluid. Workshops, installaties en sprekers brengen je helemaal up and running.....meer »»

Apotheose Unmute Us met 50 muzikanten bij Matthijs Gaat door

Legendarische versie van Sly's Dance To The Music

Als het kabinet gisterenavond even de televisie aan gehad heeft is er geen ontkomen meer aan om dinsdag de boel open te gooien voor de culturele sector. Tienduizenden Unmute Us demonstranten in tien s.....meer »»

Release van de Week: Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist

Vandaag verschenen - 20 augustus 2021

Pre-Apocalypse Party Playlist is een van de belangrijkste Nederlandse releases van dit jaar. Niet alleen is het een zeer fijn en zeer divers album, maar Jett Rebel voelt zich na zijn werk met onder me.....meer »»

Popronde 2021 begint 11 september

'Betaald maar nog steeds laagdrempelig'

Popronde 2021 gaat 11 september van start in Nijmegen. Door corona-maatregelen iets anders dan we gewend zijn: De focus verschuift van de horeca naar culturele locaties. Want daar mogen wel concerten .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken