Donner B1

Donner B1

Donnerwetter!

Er is bepaald geen tekort aan TB303 klonen. Sinds kort is ook de Donner B1 in Europa te koop; betaalbaar en met een paar interessante aanpassingen......meer »»

Donner B1

Donnerwetter!

Er is bepaald geen tekort aan TB303 klonen. Sinds kort is ook de Donner B1 in Europa te koop; betaalbaar en met een paar interessante aanpassingen......meer »»

Arturia Dist Coldfire

de ultieme distortion?

Na delay is distortion vermoedelijk het effect dat je het vaakst als plugin (en hardware) tegenkomt. Valt er dan nog wel iets aan toe te voegn? Arturia denkt van wel......meer »»

De sample revolutie

Fairlight CMI documentaire

Hij was peperduur, revolutionair en zorgde voor een duizelingwekkende omwenteling in de muziek. Toch is er geen jacht op overblijvende exemplaren tegen waanzinnige prijzen zoals bij andere vintage ins.....meer »»

GSI Echo B2

Shadows/Pink Floyd delay als plugin

Delay maak je met een tape echo of digitaal toch? Inderdaad maar er is ook nog de schijfecho van Binson en daar is nu een nieuwe pluginversie van.....meer »»

Stereoping Synth Controller

Hardware synth editor

Stereoping is een klein Duits bedrijfje dat elektronische instrumenten restaureert maar ook hardware controllers maakt voor een flinke lijst, vaak wat oudere, synths......meer »»

Neumann M 49V

Comeback van een icoon

Alles wat oud is is superieur lijkt het wel. Van alle befaamde apparaten uit het audioverleden zijn er dus onderhand kopieën en re-issues. Nu is het de beurt aan een M 49 re-issue door de originele m.....meer »»

Native Instruments FM8

Fm voor een prikkie

Het is weliswaar niet de nieuwste FM plugin maar nog wel steeds een van de betere. Native Instruments FM8 is momenteel voor de prijs van een afhaalpizza te koop!.....meer »»

Melbourne Instruments Nina

Gemotoriseerde synth

Nina was een van de highlights van de laatse NAMM-show. Deze polyfone, hybride synthmodule met gemotoriseerde knoppen is binnenkort verkrijgbaar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken