PreSonus Atom SQ test

PreSonus Atom SQ test

Snel schakelen

De Atom SQ is een nieuwe compacte padcontroller van PreSonus, die integratie biedt met Studio One en Ableton Live. Hoe speelt en werkt dit?.....meer »»

PreSonus Atom SQ test

Snel schakelen

De Atom SQ is een nieuwe compacte padcontroller van PreSonus, die integratie biedt met Studio One en Ableton Live. Hoe speelt en werkt dit?.....meer »»

McDSP APB-8 test

Analoog in the box

De Analog Processing Box (APB) van McDSP laat zich het beste omschrijven als een set analoge plug-ins voor je daw via een externe processor. Of nog simpeler: een analoge versie van een UAD Satellite.....meer »»

iZotope Neoverb

Creatief galmen met AI

De recente acquisitie van galmspecialist Exponential Audio opent de deur voor de toevoeging van nog een nieuw facet aan iZotope’s uitgebreide en indrukwekkende arsenaal plug-ins. Neoverb pakt groots.....meer »»

Avid Pro Tools Carbon

Brug tussen native en dsp

Voor het eerst in lange tijd brengt Avid met de Pro Tools Carbon weer een eigen audio-interface op de markt. En het is meteen een heel bijzondere. Je kunt namelijk plug-ins naar keuze draaien als .....meer »»

Arturia PolyBrute

Grenzeloos Flexibel

Bij de test van de MatrixBrute filosofeerden we er al over: hoe gaaf zou dit concept zijn in polyfone vorm? Oorspronkelijk dachten we aan een soort poly-expander,maar Arturia ging een stap verder en o.....meer »»

Universal Audio Apollo Solo USB

Apollo voor de instapper

Universal Audio kennen we natuurlijk van diverse grote Apollo audio-interfaces met ingebouwde dsp-processor. Nieuwste toevoeging is de kleine en betaalbare Apollo Solo......meer »»

Steinberg SpectraLayers Pro 7

Intelligente manipulatie

SpectraLayers Pro 7 kan audio repareren en manipuleren met een ongelofelijke diepgang en zo problemen oplossen die onoplosbaar lijken. In versie 7 is een aantal nieuwe reparatie- en edit-tools toegevo.....meer »»

SSL Native X

Pakketje met X-factor

Als je het over SSL hebt, denk je al gauw aan de analoge buscompressor-kopieën of aan een E-serie channelstrip. Dat ze op het gebied van digitale processors ook hun mannetje staan, lijken veel mensen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken