aanmelden
Sennheiser Ambeo Smart Headset
Merknieuws 18-12-2017 09:05
Apogee en Sennheiser ontwikkelden gezamelijk een iPhone/iPad headset met 3D binaurale recording, de Ambeo Smart Headset. Sennheiser tekent voor hoofdtelefoon en mics, Apogee voor de mic pre-amp met soft limiting en de A-D en D-A converters

Je sluit de headset aan op de lightning poort van een iPhone of iPad. Je geniet dan van topkwaliteit audio, maar de beide 'oortjes' zijn voorzien van omni microfoons, waarmee je binauraal kunt opnemen. Je krijgt zo een 3-D opname met een erg realistisch stereobeeld dat enigszins vergelijkbaar is met 'dummy head' opnames. Deze 'immersive sound' - buzzword! - levert bij luisteren met hoofdtelefoon een zeer levensechte ervaring op. Ideaal voor sound-fx opnamen of concertregistraties.

De microfoons worden ook gebruikt voor Noise Cancellation, dus het uitdoven van externe storende geluiden, en voor Transparent Hearing, waarbij juist het geluid van buiten toegevopegd wordt aan wat je beluistert. Verder is er nog een standaard telefoonmic om telefoongesprekken te voerenen een remote control.

De adviesprijs van de Ambeo Smart Headset bedraagt € 299,-

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com