Wanted - hiphop competitie 2019

Schrijf je nu in!

Muzieknieuws 11-11-2018 11:49

Wanted is de competitie voor hiphopacts in heel Nederland. In het drieëntwintjarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen als SoulTrash, De Nachtdienst, Grizzly, Makkie & KrankJoram en NPNG mee. Pjotr mocht zich vorig jaar Most Wanted 2018 noemen.

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows op vrijdag 15 februari, zaterdag 16 februari en zaterdag 23 februari in Q-Factory in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige vier plekken in de finale worden ingevuld door wildcards, toegekend door de jury.

 

De finale, Most Wanted 2019 - The Final Showcase, is op zaterdag 23 maart in de Melkweg (OZ).

Wanted wordt gehost door Lost & T.Milan en dj All1NE (SoulTrash). Tijdens de competitie worden meerdere workshops georganiseerd voor de deelnemers. Ze krijgen hier zakelijke informatie en feedback op hun producties en optredens.

 

Prijzenpakket

De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een prijzenpakket met daarin onder meer een professionele fotoshoot, zakelijke coaching, een workshop over produceren, optredens, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een tegoed voor oefenruimtes en studiotijd. Het volledige prijzenpakket is hier te vinden.

 

Inschrijven

Acts kunnen zich tot en met maandag 7 januari inschrijven via het online inschrijfformulier op www.grap.net/competities/wanted/inschrijven.  Daarbij moet ook een geluidsopname, promotiefoto en biografie upgeload worden.

 

www.grap.net

 

Aftermovie Most Wanted 2018

zoeken
zoeken