Opleiding Professional Music Production bij Musicasa met Interface-korting

Begin september start de nieuwe opleidingscyclus - nog paar plaatsen vrij!

Muzieknieuws 30-08-2019 22:08

Op 7 september start in de volgende steden de Musicasa-opleiding Professional Music Production: Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Brussel, Groningen, Knesselare en Roeselare (die laatste start zondag 8 september). Het is een opleiding van een half jaar die je 168 uur studiotijd biedt. Als je boekt via Interface krijg je 10% korting op de cursuskosten. En je maakt tevens kans om de opleiding helemaal gratis te kunnen gaan volgen! Met name in Groningen en Brussel maak je kans!

De opleiding tot producer bij Musicasa biedt een volledig programma gericht op een carrière in de muziekwereld. Gedurende het traject werk je met hoogwaardige apparatuur in een professionele studio.

KORTING!
Als je je inschrijft voor deze opleiding Professional Music Production op www.musicasa.be, vermeld dan de promocode MUSICASA-INTERFACE en krijg 10% korting op de cursuskosten!

In eerste instantie ligt de focus op de basisvaardigheden van een muziekproducer: recording, mixing en mastering.
Daarnaast worden belangrijke onderwerpen behandeld als akoestiek, studio- en opnametechniek, arrangement en compositie.
Ook is er volop aandacht voor de belangrijkste software pakketten, audiobewerking en midi. Vervolgens wordt de basiskennis omgezet naar de praktijk, werkend met professionele mengtafels en randapparatuur.

De opleiding Professional Music Production duurt 6 maanden, omvat 24 lessen, en je krijgt bij elkaar 168 uur studiotijd!

Tijdens de studie wordt je intensief begeleid door professionele docenten uit het werkveld. Na afloop kan jij van start in de wereld van de professionele audio.

Meer weten? Ga naar www.musicasa.be 



Met een mailtje een gratis opleiding winnen! 
Stuur een mail naar Musicasa en maak kans om zelfs helemaal gratis mee te doen!
Mail dit in onderwerp naar info@musicasa.be: INTERFACE WIN ACTIE - vermeld naam en telefoonnummer.
De gelukkige winnaar wordt telefonisch of per mail op de hoogte gebracht.

www.musicasa.be


 

zoeken
zoeken