Believe in Music Week

Een jaar zonder NAMM?

Muzieknieuws 17-01-2021 14:43

Geen NAMMShow dit jaar om voor de hand liggende redenen. Maar dat betekent zeker niet dat de gebruikelijke vloedgolf aan nieuwe producten voor 2021 zal ontbreken!

Elk jaar half januari is het weer zover; iedereen die beroepsmatig iets met muziekproductie te maken heeft maakt een bedevaart vanuit alle hoeken van de wereld naar Anaheim, California, USA. Deals worden gemaakt, vriendschappen gesloten, kennis uitgewisseld en vooral worden er de nieuwste producten van intensieve R&D getoond. Van klein tot groot, iedereen – die de reis en het hotel kan betalen – is aanwezig. Dit jaar dus niet, want...

Wel is er een digitale meeting onder de naam 'Believe in Music Week', die van 18 tot en met 22 januari plaatsvindt. Alle informatie vindt je op deze website Het gaat daarbij vooral om contacten, zaken doen, seminars, optredens en productdemonstraties. Een groot deel van het programma is gratis te bekijken na registratie. De presentatie van nieuwe hardware en software gaat echter gewoon door maar dan vooral online door de fabrikanten zelf. Alles wat daarbij voor lezers van Interface de moeite waard is vindt je terug op onze website onder de kop PRODUCTNIEUWS 2021 en natuurlijk in het blad zelf (Interface 244). Alles wijst erop dat er ook dit jaar heel veel moois, interessants, en verbazingwekkends gepresenteerd gaat worden!

zoeken
zoeken