aanmelden
Thomas Dolby: making of demo van She Blinded Me With Science
Tijdens de Roland persconferentie bij de opening van de NAMM Show 2018  
Muzieknieuws 25-01-2018 19:01
Thomas Dolby neemt bij allereerste activiteit op de NAMM Show in L.A. – de Roland persconferentie – de Roland Lifetime Achivemnet Award in ontvangst, en laat die vergezeld gaan van een fantastische performance, waarin hij eerst zijn oude gear via een slideshow voorbij laat komen en humorvol becommentarieert, waarna hij de ‘making of’ van zijn grote hit ‘She Blinded Me With Science’ live op het podium brengt. From scratch behandelt hij de opbouw en speelt uiteindelijk het hele nummer. Bekijk het videofragment dat we van deze schitterende performance schoten.

De NAMM Show in L.A. begint traditioneel met de Roland persconferentie waarin al het nieuws alvast getoond wordt, nog voordat de beurs open gaat. Tijdens die persconferentie reikt Roland elk jaar twee Lifetime Achievement Awards uit, aan muzikanten die veel betekend hebben voor de ontwikkeling van Roland. De eerste was voor Steve Vai, de tweede voor Thomas Dolby. 

Thomas Dolby maakte een geweldige performance van zijn dankwoord. Hij begon met een slideshow met plaatjes van Roland gear die hij in het begin vaan zijn carrière gebruikte. Wat hij naadloos liet overgaan in een live gebracht 'making of' demo van zijn grootste hit 'She Blinded Me With Science'. Hij had Roland de avond ervoor alle synths die hij destijds voor het maken van de song gebruikte in zijn hotelkamer langs laten brengen. Facinerend was hoezeer hij de opbouw van het nummer belichtte en de sounds terughaalde. Bekijk hier een mooi lang fragment van zijn performance.  

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com