aanmelden
Empress Effects Zoia modulair effectpedaal
Merknieuws 08-02-2018 17:20
Gitaarpedalen leveren vaak mooie effecten en werken ook goed op synths of andere studiotracks. De Zoia is echter een speciaal geval.

Je ziet het meteen aan de hoeveelheid knoppen, dit is geen standaard gitaarpedaal. Ok, er zitten drie footswitches op maar ook een matrix van 8x5 verlichte drukknoppen, een display en een datawiel. Eigenlijk helemaal niet zo handig voor op de grond!

Afwijkend is ook dat het om software effecten - en synths! - gaat en effecten die je zelf kunt uitkiezen, aan elkaar koppelen en moduleren. Daarmee is het in feite een modulair multi-effect. De software is vergelijkbaar met Pure Data en MAX/MSP, maar dan in een compact pedaal. Er zijn 50 modules die je naar smaak met elkaar kunt verbinden, tempo-sync lfo's, adsr envelopes, envelope followers en vca's om parameters van overdrive, eq, compressor, octaver, reverb, filters maar ook oscillators te moduleren. Zoia heeft behalve stereo audio in- en outputs ook midi i/o, CV in en clock in. De collectie aan modules wordt nog verder uitgebreid, maar het is nu al het meest veelzijdige effectpedaal. Wanneer ie precies te koop is nog niet duidelijk, als prijs wordt $ 450,- genoemd. Misschien maken ze in de toekomst wel een rackversie van de Zoia!

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com