aanmelden
Nord Piano 4
Podiummonster verbeterd
Merknieuws 11-04-2018 15:08
De jaarlijkse Musikmesse in Frankfurt is weer van start gegaan en Nord komt praktisch elk jaar met een interessante productrelease. De Nord Piano 4 is een flinke upgrade van de al niet misselijke voorganger.

Ondanks de zware competitie in de markt van digitale stagepiano’s, heeft de Nord Piano de afgelopen jaren toch een prominente plek op de podia weten te krijgen. Dit is te danken aan het uitstekende keyboard (met triple-sensor technologie) en de intuïtieve bediening die toch veel mogelijkheden biedt, maar bovenal aan de karaktervolle pianosounds die je naar wens kunt vervangen door sounds uit de Nord Piano Library.

Deze succesformule wordt ook in de Nord Piano 4 doorgezet, maar met een paar belangrijke vernieuwingen. Het geheugen van de Sample sectie is verdubbeld naar 512 MB, de polyfonie is een royale 120 stemmen en de piano filters hebben nu een aparte EP Tines Mode (voor Fender Rhodes-sounds). Verdere aanpassingen zijn gemaakt op het gebied van bediening en aansturing. Effecten of sounds aanpassen tijdens het spelen gebeurt nu naadloos, je kunt twee sounds layeren en als je het keyboard split (7 split points) kun je een crossfade maken voor een soepele overgang tussen beide sounds.

Tot slot kun je je presets eenvoudig naar je eigen voorkeur organiseren, zodat je snel je favoriete geluiden vindt, of via numerieke pads meteen naar je gewenste sound gaan.

 De Piano 4 wordt deze zomer verwacht. De prijs is nog niet bekend.

www.nordkeyboards.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com