aanmelden
NAMM Beursnieuws Deel 1 Korg Volca Drums en Modular
Twee nieuwe Korg Volca's
Merknieuws 15-01-2019 11:07
De jaarlijkse NAMM show vind eind deze maand plaats in Anaheim en dat betekent dat er langzaam maar zeker allerlei nieuws tot ons komt van nieuwe producten die daar mogelijk gepresenteerd gaan worden. Een tijdje geleden deden al wat foto's de ronde, maar nu is het officieel: Op de NAMM introduceert Korg twee nieuwe Volca's.

Het meest spectaculair is wel de volca Modular, Micro Modular Synthesizer. In dit kleine kastje zitten 8 modules die in eerste instantie pre-patched zijn - eigenlijk is het dus een semi-modular -, maar met maar liefst 50 patchpunten in de vorm van jumpers kun je helemaal je eigen set-up maken.  Er is een oscillator met een modulator voor FM, een S&H generator, een dubbel low-pass filter met amp, twee envelope generators en een splitter/mixer. De Volca Modular bevat verder nog een digitale galm en natuurlijk een 16 staps sequencer met parameter autmatisering. Er is sync in/out voor synchronisatie met andere Volca's en een dubbele CV input.

De Modular zou begin 2019 verkrijgbaar moeten zijn voor $ 200,-

Meer info

De volca Drum, Digital Percussion Synthesizer is een analog modeling percussie synth met 5 oscillator golfvormen, wave folder, overdrive en een resonator effect. Dat alles met zes parts bestaande uit 2 layers. Ook hier uiteraard weer een sequencer, sync in en uit en Midi in. Een klein display helpt je bij het programmeren.

Volca Drum gaat $ 170,- kosten

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com