aanmelden
NAMM Beursnieuws 20 Ik Multimedia ILoud MTM studio monitor
Betaalbare monitors met dsp processing en automatische calibratie
Merknieuws 24-01-2019 10:36
De iLoud MTM is het grootste model uit de iLoud monitorserie, maar met een prijs van 430 Euro nog steeds heel betaalbaar. Zeker als je ziet wat voor technieken er allemaal gebruikt worden

IK noemt de MTM een high resolution referentie-speaker en met fase-coherente weergave, uitgebreide dsp processing en meegeleverde calibratie microfoon is het zeker een indrukwekkende monitor. De MTM is een tweewegsysteem maar dan met twee 3,5 " woofers en een tweeter daar tussenin. Die set-up zorgt voor een 'point source' weergave en minder invloed van de akoestiek in je studio. De versterkers leveren in totaal 100 Watt rms wat eeen geluidsniveau van 103 dB SPL oplevert. Achterop zit een baspoort, een xlr/jack input, een volumeregelaar en diverse knoppen die met de ingebouwde digitale signal processor te maken hebben. Die DSP regelt de crossover, de filteringopties en het time alignment van het systeem. De DSP zorgt voor een fase-reine weergave waardoor transients puntiger klinken en je minder snel last krijgt van luistermoeheid.

Spectaculair voor de prijsklasse is het feit dat je de monitors automatisch kunt laten aanpassen aan de akoestiek met behulp van de meegeleverde meetmicrofoon. Deze sluit je aan op de speciale input, drukt op de knop en het systeem regelt zichzelf automatisch af.

Ondanks alle features zijn de afmetingen beperkt gebleven en met de bijbehorende deskstands kun je de MTM's ook 20 graden tilten of ze plat neerzetten op de eveneens meegeleverde rubber mat.

De iLoud MTM kost € 437,- per stuk

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com