aanmelden
NAMM Beursnieuws 24 Steinberg AXR4
Nieuwe Thunderbolt audio interface met 32 bit 384 kHz converters
Merknieuws 24-01-2019 16:34
De AXR4 is het nieuwe vlaggenschip van Steinberg in de categorie audio interfaces. Deze Thunderbolt 2 interface heeft veel aansluitingen, ingebouwde DSP en gebruikt 32 bit, 384 kHz converters

De Steinberg AXR4 is een 1 unit 19" Thunderbolt 2 audio interface. Voorop zitten 4 line/instrument connectors en dubbele ansluiting voor koptelefoons. Aan de achterkant zien we 8 inputs en outputs via gebalanceerde jacks en twee Adat connectors die ook voor S/PDif kunnen worden gebruikt. Dan Word Clock i/o, midi i/o en de Thunderbolt 2 aansluiting. Hiermee kun je ook drie AXR4's aan elkaar koppelen.

De coinverters zijn van hoge kwaliteit en sluiten met een maximale woordlengte van 32 bit en een samplefrequentie van 384 kHz mooi aan bij de specs van Cubase 10.

De 4 microfoon pre-amps maken gebruik van 'refined' trafo's en Rupert Neve's SILK techniek dankzij een DSP die gebruik maakt van Yamaha's Virtual Circuitry Modeling. Die DSP verzorgt tevens allerlei latencyvrije processors zoals de VCM 276 compressor, VCM EQ601, Sweet Spot Channel Strip en de REV-X reverb.

De Steinberg AXR4 komt in het eerste kwartaal van dit jaar op de markt en gaat € 2599,- kosten. In eerste instantie werkt de AXR4 alleen onder Macos, Windows gebruikers moeten tot het tweede kwartaal geduld hebben.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com