aanmelden
Pioneer Toraiz Squid performance sequencer
Multi-functionele multitrack hardware sequencer
Merknieuws 24-04-2019 11:04
In Pioneer's Toraiz serie kwamen eerder al de AS-1 synth en de SP-16 sampler uit. De nieuwe Squid is een uitgebreide performance sequencer die het hart van je studio of je live-rig vormt.

De Squid heeft geen ingebouwde sounds, het is puur een hardware multitrack sequencer waarmee je via din midi, usb-midi, 2x cv/gate, din sync en clock allerlei apparatuur kunt aansturen en synchroniseren. Je programmeert de  sequencer met  de 16 aanslaggevoelige pads. Er zijn 16 sporen met 64 patterns van 64 steps. De resolutie loopt van een kwart noot tot 1/32e noot. Die sequencer heeft 9 noten voor elke step dus je kan ook polyfoon werken. Verder veel mogelijkheden als, scale mode, chord mode, randomizer en zelfs interpolatie op basis van enkele noten.

met de bijbehorende software kun je sequencedata uitwisselen tussen de Squid en bijvoorbeeld een daw.

Maar ook de playback heeft allerlei unieke muzikale functies. sequences kunnen in verschillende richtingen worden afgespeeld en je kunt zelfs de snelheid met een lfo real-time beinvloeden. En behalve swing is er ook iets wat change timing heet die je realtime bedient met een soort pitchbender. Zie de tweede video voor wat er allemaal mogelijk is. Hier is duidelijk geprobeerd om van het maken en afspelen van sequences een dynamisch, muzikaal proces te maken. Ideeal voor live improvisaties.

Toraiz Squid gaat $ 599,- kosten

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com