Uitnodiging: DPA vocal mic workshop in Den Haag

Hands-on workshop over monitor plaatsing, microfoonkeuze en gebruik van in-ear monioring

Muzieknieuws 31-07-2019 08:00

DPA distributeur Amptec organiseert een workshop over het optimale gebruik van microfoons, monitors en in-ears. Deze workshop is vooral bedoeld voor live geluidstechnici, maar iedereen is welkom!

We houden ervan om mythes te ontkrachten en nieuwe ideeën op te roepen. Dus kom bij ons langs voor een praktische workshop waarin we de plaatsing van de monitor behandelen, microfoons vergelijken, de respons buiten de as, spill van het podium, sfeertechnieken voor in-ears, enz.

DPA wordt vertegenwoordigd door Bo Brinck (Manager Toepassingen en Opleidingen). Amptec's Sjoerd Terpstra brengt een aantal mooie sets d&b audiotechnik monitoren mee.

 

De toegang is gratis.

 

Duur: Weekdag 28.08.2019

Van 13.30 tot 17.00 uur (koffie vanaf 13.00 uur)

 

Drankje van 17.00 tot 18.00 uur.

 

Plaats: Korzo Theater

Prinsestraat 42, 2513 CE Den Haag

 

Hoe te registreren:

Neem contact op met education@amptec.be om te registreren.

 

Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvangen de deelnemers een schriftelijke bevestiging. Als u niet in staat bent om deel te nemen, gelieve Amptec hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen voordat de workshop begint.

Indien de workshop om organisatorische redenen wordt geannuleerd, zal Amptec de deelnemers hiervan uiteraard tijdig op de hoogte stellen.

Amptec behoudt zich het recht voor om wijzigingen en aanvullingen aan te brengen in het workshop- en seminarprogramma.

Amptec, www.amptec.be

 

zoeken
zoeken