aanmelden
Beat Bars Cardboard Pedals
Recycle je oude iPhone als voetcontroller
Merknieuws 06-11-2020 10:50
Een oude iPhone kun je proberen te verkopen, wegggeven of gewoon in een la laten liggen. Je kunt hem echter ook gebruiken in deze twee kartonnen footcontrollers!

Het idee is tegelijk bespottelijk en briljant; controllers van stevig karton die werken met een iPhone. Een oude iphone is het meest logisch want het gaat enkel om het touchscreen. Er zijn twee varianten die je zelf samen moet vouwen, waarna je de iPhone erin schuift.

Op de iPhone draait een speciale app, waarna via bluetooth of wifi mididata naar je computer wordt verzonden. Door op het pedaal te trappen wordt druk uitgeoefend op het iPhone scherm en dat wordt omgezet naar mididata.

Er zijn twee modellen:

De Cardboard Expression Pedal is een volumepedaal met een enkele voetplaat, die aan de Boss EV5 doet denken. Je verstuurt er continuous data mee voor volume of andere parameters. Prijs is 50 Euro. Meer informatie

De Cardboard Footswitch is een switcher met dubbele voetplaat. Hiermee kun je twee parameters aan- of uitzetten. Prijs is 40 Euro. Meer informatie

De Cardboard Pedals werken natuurlijk direct met een Mac of iPad, voor een Windows systeem zul je een oplossing als rtpMIDI driver moeten gebruiken.

Met 50 en 40 Euro (incl verzendkosten) zijn ze niet heel goedkoop, maar je kunt ook een mal downloaden waarmee je zelf een pedaal kunt maken. Gebruik dan wel stevig karton!

Beats and Bars website

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com