aanmelden
Reloop RP-8000MK2
De meest geavanceerde dj draaitafel ever!
Merknieuws 09-01-2019 14:32
Inderdaad, 'the most advanced turntable ever made' is de claim die Reloop maakt over hun nieuwe Reloop 8000MK2 DJ draaitafel

Reloop ontwikkelde de RP-8000MK2 in samenwerking met bekende 'turntable artists'. Het apparaat is optimaal aangepast voor Serato DJ, Pro, zo kun je via de 7 gekleurde pads een van de  modes in Serato selecteren. 

Maar met die pads kun je ook tussen verschillende afspeelsnelheden omschakelen om zo melodieën te creëren of andere speciale performancetechnieken te gebruiken.

Op het ingebouwde display zie je informatie over toonhoogte, bpm, toonsoort en noten en verstreken/overgebleven tijdsduur van de spelende track. De afspeelsnelheid kun je afstellen met een digitale fader. Het idee is dat je zo min mogelijk op je computer hoeft te kijken en zoveel mogelijk direct vanaf de RP- 8000MK2 kunt regelen. Zo is het mogelijk om vanaf de draaitafel door tracks browsen en ze direct te laden. Communicatie met een computer loopt via midi (usb). Uiteraard kun je er ook gewoon vinyl mee afspelen, een phono pre-amp is ingebouwd. Verder kun je de weerstand van de draaitafel instellen en de snelheid van de rem. 

De adviesprijs bedraagt € 600,-

meer informatie

Distributie: Total Sonic BV, 0252 629 340
www.totalsonic.nlwww.reloopdj.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com