Radikal Technologies Delta CEP desktopsynth

Semi-modulaire synthmodule met geheugens

Merknieuws 17-06-2019 09:03

De Delta CEP is een semi-modulaire desktopsynth die je ook in een Eurorack kunt monteren. Dankzij de unieke Snapshot Interpolator kun je zelfs 'snapshots' maken van alle instellingen.

Delta CEP is een complete semi-modulaire synth bestaande uit 9 modules met in totaal 23 draaiknoppen, 14 drukknoppen, 28 led's en 31 patchpunten. Dankzij een aantal kant-en-klare connecties kun je hem ook zonder patchkabels gebruiken. De synth is vierstemmig, maar die stemmen delen dezelfde vca en vcf, een systeem dat men parafonisch noemt.

De Swarm oscillator levert 2 oscillatoren per stem en er is een analoog/digitaal hybride filter met 12/24 dB variaties, waaronder een 24dB analoog low-pass type. Verder is er ook nog een ruisgenerator. Voor modulatie zijn er een ADSR envelope en een lfo met 5 golfvormen. In de digitale fx sectie vindt je o.a. Delay, chorus, flanging en phasing en er is een midi interface ingebouwd.

Dankzij de unieke Snapshot Interpolator kun je patches opslaan en er tussen schakelen met een sequencer. Daarbij is er een instelbare morphingtijd. De snapshots fungeren ook als preset geheugens.

De Delta CEP kost € 899,- in de Eurorackversie en € 1198 inclusief desktop case.

 

Meer informatie

zoeken
zoeken