Polyverse Filtron

Polyverse Filtron

freeware filter

Polyverse maakte eerder indruk met hun vernieuwende Modal filter maar met het gratis Filtron creĆ«erden ze een klassiek opgezettte filter plugin.....meer »»

Polyverse Filtron

freeware filter

Polyverse maakte eerder indruk met hun vernieuwende Modal filter maar met het gratis Filtron creĆ«erden ze een klassiek opgezettte filter plugin.....meer »»

UNO Synth Pro X

Meer knoppen en een dosis 303

IK Multimedia blijft sleutelen aan hun analoge UNO Synth. De allerlaatste versie heeft lekker veel knoppen en een speciale Bassline-functie. .....meer »»

Artiphon Chorda

speelgoed of serieus alternatief?

Het toetsenbord is een toegankelijk middel om klanken te bespelen, maar kent ook beperkingen. We zien dan ook steeds vaker alternatieve controllers als de betaalbare Chorda......meer »»

Elmyra 2

Experimenteel semi-modulair

Het wordt steeds moeilijker om te beslissen aan welke semi-modulaire synth je je geld moet besteden. De Elmyra 2 analoog/digitaal hybride van Neutral Labs maakt het nog moeilijker want die biedt erg v.....meer »»

Dynamisch Summercamp van DSOPM start op 24 juli in Q-Factory Amsterdam

Nog een paar plekken vrij voor dit zomerkamp van de Dutch School of Popular Music (DSOPM)

Met zo'n veertig muzikanten een week lang muziek maken in de zomer, dat is het DSOPM Summercamp dat van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli 2023 in het gebouw van Q-Factory Amsterdam gaat plaatsvinden.....meer »»

De Nord Stage 4 nu bij veel winkels direct leverbaar

In drie varianten

In februari gelanceerd, maar nu dan eindelijk bij de meeste winkels goed leverbaar, de Nord Stage 4, die na zes jaar ge-update is met met een veel beter toetsenbord en een nieuw ontworpen effectsectie.....meer »»

Review van de nieuwe Ableton Push in Interface 258, augustus-september 2023

En nog veel meer in deze editie, waaronder een interview met Afrojack!
  • 13-07-2023 12:11 | xtra

Ableton heeft een nieuwe Push gelanceerd. Onze test laat zien dat de standalone versie een serieuze workstation/sampler met opnamemogelijkheden is. Daarnaast testen we nog 10 nieuwe producten in de ni.....meer »»

Interface Xtra 258, augustus/september 2023

video, audio en weblinks bij de artikelen in het blad
  • 13-07-2023 12:07 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de nieuwsitems, audio, video en handleidingen bij de producttests en demoversies van geteste software......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken