Behringer K-2

Behringer K-2

Lange video van Behringer

De Behringer K-2 is Behringer's moduleversie van de befaamde Korg MS-20. Nu is er een lange video waarin we een goed beeld van de klank krijgen......meer »»

Behringer K-2

Lange video van Behringer

De Behringer K-2 is Behringer's moduleversie van de befaamde Korg MS-20. Nu is er een lange video waarin we een goed beeld van de klank krijgen......meer »»

Erica Synths Black System II

Compleet modulair systeem in Eurorack format

Niet iedereen heeft zin om zelf de modules uit te kiezen voor een modulaire Eurorack synth. Erica Synths biedt hen een mooie oplossing met Black System II.....meer »»

Behringer nieuws update; Pro-1 gaat in productie en meer

MS-20 ontwerper gaat voor Behringer werken, eerste video van K-2 en software tool

Behringer laat via zijn Facebookpagina weten dat de productie van hun Pro-1 module officieel van start gaat. Verder een aantal andere Behringer nieuwtjes op het publiciteitsfront......meer »»

Nieuwe hoofdtelefoons en wireless microfoon-instrument systemen van AKG

Budget hoodtelefoons K361 en K371 en DMS 100 en DMS 300 draadloze systemen

AKG staat voornamelijk bekend om haar microfoons; van de legendarische C12 tot de 414, in bijna elke studio vind je wel een AKG. Maar ook op hoofdtelefoon gebied heeft AKG al een behoorlijk repertoire.....meer »»

Nieuwe synths en grooveboxes van Roland

video's bij de nieuwe Roland producten

Vorige week meldden we al dat er binnenkort veel nieuwe Roland producten uitkomen. Hieronder vind je video's van die nieuwe Roland producten.....meer »»

Modal Argon8 polysynth

Compacte, achtstemmig wavetable synt

Modal Electronics is een Engels bedrijf dat diverse leuke en betaalbare synths maakt als de Sculpt en Kraft, maar ook de grote 00-serie. Hun nieuwste product is de Argon8.....meer »»

Steinberg Dorico versie 3

Nieuwe versie van Steinberg's notatie programma

Steinberg kondigt een nieuwe versie aan van zijn muzieknotatie software Dorico Pro 3 en de kleinere versie Dorico Elements 3 (zie ook Interface 214)......meer »»

Soundevice Digital Front DAW plug-in

Download gratis saturation plug-in

Wees er op tijd bij want tot 15 september kun je de Front DAW saturation plug-in gratis downloaden. Simpel maar effectief!.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken