19 inch of 500 rack?

Ik overweeg een hardware eq en misschien ook een compressor aan te schaffen voor mijn homestudio waar ik steeds vaker stemmen opneem met een Rode mic. Nu zie ik dat er apparaten zijn voor een groot ra.....meer »»

Akai Force en Ableton Live

Betaprogramma voor diepgaande integratie met Live

Tijdens de laatste NAMM-show presenteerde Akai Pro hun nieuwe Force controller/workstation. Force werkt standalone maar moet ook fungeren als controller voor Ableton Live. Voor de benodigde software i.....meer »»

Nieuwe 808 state video met veel vintage synths

Spot de synths!

808 State is een Engels duo dat eind jaren 80 zeer succesvol was met ravetracks als Pacific State en Cübik. De video voor hun nieuwe track 'Tokyo Tokyo' zit vol vintage synths en drummachines......meer »»

Gibson quality control aan het werk

Dit is geen poging om in het Guiness Book of Records te komen!

Het lijkt een poging om het wereldrecord 'gitaren vernielen' te breken, maar er worden hier mislukte gitaren 'doorgedraaid'.....meer »»

Uitnodiging: DPA vocal mic workshop in Den Haag

Hands-on workshop over monitor plaatsing, microfoonkeuze en gebruik van in-ear monioring

DPA distributeur Amptec organiseert een workshop over het optimale gebruik van microfoons, monitors en in-ears. Deze workshop is vooral bedoeld voor live geluidstechnici, maar iedereen is welkom! .....meer »»

KRK Audio Tools app

Stel je KRK monitors perfect af met de nieuwe app

Met de gratis KRK Audio Tools app is het mogelijk om je KRK Rokit G4 speakers perfect af te stemmen op je luisterruimte en om de opstelling en aansluiting van alle monitors te controleren.....meer »»

Gratis Hand Bells van Spitfire Audio

Bells en veel meer gratis plug-ins met samples van Spitfire

Spitfire Audio brengt elke vrijdag een nieuwe gratis plug-in uit met leuke en bruikbare sounds. De nieuwste plug-in in deze serie heet Hand Bells.....meer »»

Videoregistratie van een enerverende avond hybride drummen

Met de drummers van Netsky, Weval, Secret Rendezvous, Milow en Wies
  • 25-07-2019 18:07 | xtra

Op 13 juni 2019 was het in Q-Factory Amsterdam een heel bijzondere avond onder de noemer ‘Hybrid Drums Experience’, georganiseerd door Interface, Slagwerkkrant en Ableton. Vier topdrummers onder l.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken