Moog Matriarch

Moog Matriarch

analoog, semi-modulair, 90 patchpunten

Tijdens Moogfest introduceert Moog een nieuwe ambitieuze synth die Matriarch heet. Helemaal analoog natuurlijk en met maar liefst 90 patchpunten.....meer »»

Moog Matriarch

analoog, semi-modulair, 90 patchpunten

Tijdens Moogfest introduceert Moog een nieuwe ambitieuze synth die Matriarch heet. Helemaal analoog natuurlijk en met maar liefst 90 patchpunten.....meer »»

Release van de Week: Amon Tobin - Fear in a Handful of Dust

Vandaag verschenen - 26 april 2019

Braziliaanse dj en producer Amon Tobin komt vandaag uit met zijn nieuwe album Fear in a Handful of Dust. Het is zijn eerste album in acht jaar sinds zijn voorganger, het succesvolle album ISAM. Samen .....meer »»

PreSonus introduceert de ATOM Producer Lab

Een volledige studiobundel van PreSonus producten

PreSonus komt met hun nieuwe studiobundel, de ATOM Producer Lab. Het is een strak geïntegreerde alles-in-een productieset. De set combineert de ATOM padcontroller met Audiobox USB96 audiointerface en.....meer »»

Nieuw van JBL - de One Series 104 Compact Powered Desktop Monitors

Compact en actief

Met de JBL One Series wil het gerenommeerde merk de jarenlange ervaring op het gebied van studio-, bioscoop- en livegeluid combineren in een compacte, stijlvolle, actieve monitor. Met een bijzondere, .....meer »»

Pioneer Toraiz Squid performance sequencer

Multi-functionele multitrack hardware sequencer

In Pioneer's Toraiz serie kwamen eerder al de AS-1 synth en de SP-16 sampler uit. De nieuwe Squid is een uitgebreide performance sequencer die het hart van je studio of je live-rig vormt. .....meer »»

Giorgio Sanchristoforo Berna 2

elektronische muziek voor de modular

Voordat er synthesizers waren werd er ook al elektronische muziek gemaakt met laboratoriumapparatuur die daar eigenlijk niet voor bedoeld was. Berna 2 brengt je terug naar de elektronische studio van .....meer »»

Magix Sound Forge Pro 13

Update met nieuwe vst engine en ARA 2

Sound Forge bestaat al zo'n 25 jaar. Sinds de overname door Magix wordt er gelukkig weer druk doorontwikkeld aan deze uitgebreide audio editor. Onlangs kwam versie 13 uit.....meer »»

FL Studio met nieuwe FLEX Synthesizer

Je kunt hem al uitproberen in de betaversie

Bij Image Line zijn ze bezig met een update voor FL Studio. Een van de belangrijkste features daarvan is de nieuwe FLEX Synthesizer......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken