Vijf nieuwe compressors gratis voor Antelope interfaces

Vijf nieuwe compressors gratis voor Antelope interfaces

.....meer »»

Vijf nieuwe compressors gratis voor Antelope interfaces

.....meer »»

Superbooth 17 verslag

Opvallend veel nieuwtjes

Superbooth in Berlijn, dat plaatsvond 20-22 april 2017, heeft opvallend veel nieuwtjes opgeleverd. Niet alleen op het gebied van analoge synths overigens, ook software en zelfs een audio interface wer.....meer »»

Vintage synthchips opnieuw in productie

Heel veel beroemde analoge synths van eind jaren 70 en begin jaren 70 maakten gebruik van een aantal speciale IC's. Een aantal daarvan, waaroner de SSM 2044 filter chip is nu opnieuw in productie.....meer »»

Beats+Sounds Ableton/Roland tour bij Keymusic t/m 29 april

Verslag en data komende workshopmiddagen en -avonden

Op zaterdag 25 maart is de Beats + Sounds tour langs de Keymusic winkels in de Benelux van start gegaan. Ableton en Roland slaan de handen ineen om een middag of avond lang alles uit de kast te trekke.....meer »»

Programma Muzikantendag 2017 in Amsterdam

Melkweg ontvangt muzikanten op 20 mei

De jaarlijkse Muzikantendag vindt dit keer plaats in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam op zaterdag 20 mei! De deuren gaan om 11.00 uur open voor muzikanten, producers en iedereen die zich intere.....meer »»

Audio routing op je Mac met SoundSource

In je Mac komt er geluid van allerlei inputs en devices en vaak wil je die op een eenvoudige manier kunnen routen naar devices en het volume regelen. SoundSource is daarvoor erg handig......meer »»

Ssd-drive niet zo snel als verwacht

Enige tijd geleden heb ik een ssd-drive aangeschaft en daar mijn Windows-partitie naar overgezet met behulp van Acronis True Image. Ik verwachtte eigenlijk dat Windows veel sneller zou opstarten en oo.....meer »»

Alternatief voor computertoetsenbord op masterkeyboard

Ik werk achter een midikeyboard met daarnaast nauwelijks ruimte voor computertoetsenbord en muis. Dat is net te doen, maar een masterkeyboard met daarin een computertoetsenbord verwerkt lijkt me veel .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken