Audiobus 3

Audiobus 3

Wie muziek maakt met een iOS apparaat, kan bijna niet om Audiobus heen. Hiermee leg je eenvoudig verbindingen tussen verschillende apps. Audiobus v 3.0 komt binnenkort uit......meer »»

Audiobus 3

Wie muziek maakt met een iOS apparaat, kan bijna niet om Audiobus heen. Hiermee leg je eenvoudig verbindingen tussen verschillende apps. Audiobus v 3.0 komt binnenkort uit......meer »»

Wireless Workbench Masterclass

door Shure Distribution Benelux

Voor professionals die regelmatig werken met Shure zenders & in-ear systemen is efficiënt frequentie management is een must in het steeds drukker wordende RF spectrum.
.....meer »»

Interface Freeware 207: Vinyl,KR5, Noisetar

Elke maand selecteren we de beste gratis programma’s, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van de website.
Om de software te downloaden klik je op de naam.....meer »»

Interface Xtra 207, april 2017: video, audio, weblinks

  • 23-03-2017 10:03 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de artikelen, audio en video bij de producttests, handleidingen bij de tests en demoversies van de geteste software.....meer »»

NAMM show verslag deel 2 video's

Interface xtra 207 extra!
  • 22-03-2017 15:03 | xtra

Net als ieder jaar bezoekt de redactie van Interface de NAMM show, de belangrijkste muziekbeurs ter wereld. In onze dagverslagen hebben we je een enorm aantal nieuwtjes direct van de beursvloer gebrac.....meer »»

Steinberg HALion 6, HALion Sonic 3 en de Absolute 3 suite

Sampler met soundlibrary

Van Steinberg zijn er nieuwe versies uit van de HALion series. Versie 6 voor HALion en versie 3 voor HALion Sonic.
.....meer »»

Keymusic presenteert Beats + Sounds Ableton/Roland tour

Volg de Live, Link en DJ-808 workshops, ontmoet artiesten, socialize!

Op zaterdag 25 maart is de Beats + Sounds tour langs de Keymusic winkels in de Benelux van start gegaan. Ableton en Roland slaan de handen ineen om een middag of avond lang alles uit de kast te trekke.....meer »»

Rob Papen over de update van zijn Predator synth

Inclusief Predator 2 demovideo's en tutorial video's

Rob Papen Predator 2 zag onlangs het levenslicht. Dat had best een plichtmatige update kunnen zijn, maar we waren verrast door de vele nieuwe mogelijkheden. We spraken Rob Papen naar aanleiding van de.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken