Reparatie van vintage instrumenten

Ik kan van iemand voor een redelijke prijs een Jupiter 6 overnemen, maar er zijn wel wat dingen mis mee; sommige noten vervormen en een aantal knoppen werken niet of niet goed meer. Weten jullie ieman.....meer »»

Mooie backing vocals maken

Ik ben al een tijdje aan het proberen om de superstrakke en brede maar cleane koortjes te maken die je in veel popproducties hoort, maar echt geweldig lukt dat nog niet. Het klinkt niet breed genoeg e.....meer »»

Hoe kun je het best een basgitaar opnemen?

Het kost me veel moeite om een goede opname te maken van een basgitaar met het bandje waar ik in speel. Ook in de mix lukt het me niet goed om de bas op zijn plek te krijgen en een mooie gelijkmatige .....meer »»

Automatiseren van synthparameters in een daw

Ik lees in jullie blad regelmatig over het automatiseren van bepaalde functies van plug-ins en de daw zelf, maar ik heb eigenlijk geen idee hoe dat precies moet. Ik heb Cubase 4 en een Novation Remote.....meer »»

Elektron Analog Drive

Na de aankondiging van de Analog heat processor introduceert Elektron een ander nieuw analoog effect, Analog Drive.....meer »»

Korg ARP ODYSSEi voor iOS

Korg blijft erg actief op het vlak van analoge hardware - getuige de recent geïntroduceerde monologue - maar ook iOS software blijft een speerpunt.....meer »»

Yamaha's nieuwste vlaggenschip Montage nu leverbaar

Lees hier de test

Montage is het nieuwste workstation van Yamaha, op de NAMM show 2016 gelanceerd en nu goed in de winkels verkrijgbaar, in versies met 61, 76 en 88 toetsen. In Interface 199, juni 2016, kun je de test .....meer »»

Nieuw! De Korg monologue

Korg gaat onverstoorbaar verder met zijn analoge missie, getuige de monologue analoge synthesizer......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken