Arturia Analog Lab Intro

Arturia Analog Lab Intro

gratis tot 24 juni

Bij Audio Plugin Deals kun je tot 24 juni een fraaie selectie sounds uit Arturia's V Collection helemaal gratis downloaden.....meer »»

Arturia Analog Lab Intro

gratis tot 24 juni

Bij Audio Plugin Deals kun je tot 24 juni een fraaie selectie sounds uit Arturia's V Collection helemaal gratis downloaden.....meer »»

Spotify Basic Pitch

online Audio-to-midi converter

Spotify is natuurlijk een audiostreaming gigant maar dat soort grote bedrijven houden zich ook met andere, al of niet verwante zaken bezig. Ze hebben nu een onlinesysteem opgezet dat mididata uit audi.....meer »»

Softube Model 82

SH-101 plugin instrument

De collectie plugin instruments van Softube bevat o.m. een Minimoog, een Juno 106 en een op Doepfer gebaseerde modular. Hun nieuwste product neemt de Roland SH-101 monosynth op de korrel......meer »»

Namm show 2022

Meer dan verwacht

Eind vorige week vond voor het eerst sinds tijden weer de belangrijke NAMM show plaats. Niet in januari zoals gewoonlijk wegens de pandemie. Die Winter Namm was vanwege de omstandigheden samengevoegd .....meer »»

DDMF Superplugin

Verenigde naties van plugins

Hij ziet er saai uit en doet zelf niks met audio maar Superplugin is zijn gewicht in goud waard. Hiermee kun je namelijk pluginketens opslaan en het maakt allerlei pluginformats compatibel.....meer »»

Dave Smith 1950-2022

Afscheid van de vader van midi

Op 72-jarige leeftijd overleed Dave Smith, een van de belangrijkste innovators uit de geschiedenis van de synthesizer en nog altijd een leidend figuur in onze tijd.....meer »»

Cre8Audio West Pest

Semi-modulair aan de westkust

Na de op de Superbooth geïntroduceerde East Beast presenteert Cre8 de West Pest. Ook dit is een tabletop semi-modulaire module maar dan volgens het 'West Coast' syntheserecept.....meer »»

Warm Audio WA-47F en WA-CX12

Meer kopieën van vintage mics

Warm Audio gaat gestaag verder met het completeren van hun collectie condensatormics gebaseerd op Vintage modellen. De WA-47F heeft als voorbeeld de Neumann U47 FET, De WA-CX12 is gebaseerd op de AKG .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken