Behringer lawine

Behringer lawine

Een paar weken geleden begon Behringer met een soort lenteuitbraak van aankondigingen voor nieuwe synths. Opwindend maar wel speelt het huidige chiptekort de Duitse gigant danig parten......meer »»

Behringer lawine

Een paar weken geleden begon Behringer met een soort lenteuitbraak van aankondigingen voor nieuwe synths. Opwindend maar wel speelt het huidige chiptekort de Duitse gigant danig parten......meer »»

Cherry Audio Dreamsynth

Hybride van de jaren 80

Na een flinke reeks prima plugin emulaties van analoge hardwaresynths presenteert Cherry Audio nu een geheel zelf ontwikkeld concept, maar wel een met wortels in de jaren 80.....meer »»

Interface Xtra 250, april/mei 2022

video, audio en weblinks bij de artikelen in het blad
  • 17-03-2022 21:03 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de nieuwsitems, audio, video en handleidingen bij de producttests en demoversies van geteste software......meer »»

Download nieuwe freeware! Trigger 2 Free, The Split, FunkBass,

Interface Freeware 250: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden......meer »»

Videoreview van de Korg Arp 2600 M semimodulaire analoge synthesizer

Test door Stefan Robbers in Interface Magazine en op het Interface Youtube-kanaal
  • 17-03-2022 11:03 | xtra

Na de remake van de Arp 2600 met de 2600 FS komt Korg nu met een compacte versie: de Arp 2600 M. Klinkt deze mini-Arp nog steeds als het fameuze origineel? De test van de Korg Arp 2600 M is te vind.....meer »»

Roland Fantom 0-series

Goedkoper, lichter en net zo krachtig

Fantom is al tijden Roland's vlaggenschip keyboard workstation. Wie wel wilde maar de prijs te hoog vond komt nu aan zijn trekken met de Fantom 06, 07 of 08 en dat zijn zeker geen lite-versies.....meer »»

Voltage Control

Patch panel Paradiso

Voltage Control Amsterdam organiseert sinds 2016 elektronische muziekevenementen met de focus op modulaire synthesizers. Op zaterdag 16 april oprganiseren ze weer een event in het Amsterdamse Paradiso.....meer »»

Novation Launchkey is de ideale partner voor Ableton

Launchkey Mk3 keyboard controllers

Produceren zonder toetsenbord is zeker niet onmogelijk maar wel lastig. Gelukkig heeft Novation zijn Launchkey keyboardcontrollers vernieuwd. Zo bieden ze onder meer een hele diepe integratie met Able.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken