Novation Circuit Rhythm

Novation Circuit Rhythm

Standalone sampling workstation

Enige tijd terug presenteerde Novation de Circuit Tracks. Je leest er alles over in de nieuwe Interface 145. Maar de Circuit Tracks krijgt binnenkort gezelschap van de Circuit Rhythm.....meer »»

Novation Circuit Rhythm

Standalone sampling workstation

Enige tijd terug presenteerde Novation de Circuit Tracks. Je leest er alles over in de nieuwe Interface 145. Maar de Circuit Tracks krijgt binnenkort gezelschap van de Circuit Rhythm.....meer »»

Rock Solid Audio Control Strip 2

SSL-style hardware controller

De meeste (midi)controllers hebben een klavier of een collectie knoppen om je daw te bedienen. Control Strip 2 ziet er echter uit als een channelstrip uit een SSL mixer.....meer »»

Download nieuwe freeware! Davinci Resolve, Audiogridder, Uraleq

Interface Freeware 245: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden.....meer »»

Interface Xtra 245, juni-juli 2021

video, audio en weblinks bij de tests
  • 12-05-2021 12:05 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de nieuwsitems, audio, video en handleidingen bij de producttests en demoversies van geteste software.....meer »»

Videoreview van de Moog Model 10 modulaire synthesizer

Test door Stefan Robbers in Interface Magazine en op het Interface Youtube-kanaal
  • 12-05-2021 11:05 | xtra

Tijdloze perfectie of een eerbetoon aan het verleden? De Moog Model 10 re-issue lijkt beide te zijn. Toen er een exemplaar op ons pad kwam hebben we daarom maar snel eens geprobeerd hoe zo’n legende.....meer »»

Onze website Interface.nl is vernieuwd

Neem een kijkje bij testbank, freeware, nieuws, videos, vragen events, Top 10 en de Interface Xtra sectie

Met een frisse look en een geheel verbeterde ervaring op mobiel en tablet is onze website een genot om doorheen te scrollen. Bekijk de testbank, waarin momenteel maar liefst 1301 producttests te downl.....meer »»

Test van iZotope's Spire Studio 2nd generation portable multitrackrecorder in Interface 245

Introductie en demovideo in dit artikel op Interface.nl

iZotope kennen we van uitstekende software vol intelligente AI en technologische snufjes. Spire is echter een draadloze, portable hardwarerecorder die multitracking toegankelijk maakt voor de beginnen.....meer »»

FabFilter Timeless 3 - Don't waste your time, modulate it!

Versie 3 van FabFilter's tape delay

Het Nederlandse FabFilter is een van de meest gerenommeerde plug-inmakers ter wereld. Ze imiteren geen klassieke hardware maar maken zelf nieuwe classics! Niettemin vertoont hun nieuwe Timeless 3 dela.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken