Freeware sounds

Freeware sounds

Gratis sounds voor een topjaar!

Heb je nog ruimte over op je hard drive? Check dan deze freeware sounds en geef het muzikale jaar 2021 een echte kickstart.....meer »»

Freeware sounds

Gratis sounds voor een topjaar!

Heb je nog ruimte over op je hard drive? Check dan deze freeware sounds en geef het muzikale jaar 2021 een echte kickstart.....meer »»

Streaming muziek op oudejaarsavond

(niet) knallend naar 2021

Wat gaan we doen op oudejaarsavond? knallen, mag niet, feesten ook niet. Gelukkig zijn er verschillende, fantastische muziekstreamevents om de nacht door te komen. Things can only get better!.....meer »»

Oneindige AI bassolo

Dadabots, muziek en Artificiële Intelligentie

Of het nu over informatie, beeld of geluid gaat, Artificiële Intelligentie speelt een steeds grotere rol in ons leven. Zeker ook bij muziek!.....meer »»

Digital Systemic Giant Verb freeware

gigantische ruimtes en gigantische galmtijden

Er zijn deze dagen heel wat leuke, freeware plug-ins, instruments en sounds te vinden. Bijvoorbeeld de Giant Verb galm plug-in van Digital Systemic.....meer »»

Puremagnetik Foomph Deep Drum Synthesizer

Freeware drumsynth plug-in en vibrafoon samplepack

Er zijn deze dagen heel wat leuke, freeware plug-ins, instruments en sounds te vinden. Zo geeft Puremagnetik de Foomph Deep Drum Synthesizer en een malletlibrary korte tijd gratis weg .....meer »»

Hoe kun je er voor zorgen dat je batterijen langer meegaan?

Ik gebruik voor muziekmaken een iPad, een aantal instrumenten op batterijen en een hoop pedaaltjes. Daar zitten ook allemaal, soms oplaadbare batterijen in en die zijn heel vaak leeg als ik ze nodig h.....meer »»

Opnemen met hoge samplerate

Ik begrijp dat het beter is om geluid uit een synthesizer op 88.2 kHz of hoger op te nemen in plaats van 44.1 kHz. Maakt het dan nog uit of het 88.2 kHz of 96 kHz is? En hoe zit het met samples die j.....meer »»

Actieve monitors aansluiten op een hifi versterker

monitor controllers

Passieve luidsprekers zien we nooit meer besproken worden in Interface, maar wat ik wilde vragen is of het mogelijk is actieve luidsprekers aan te sluiten op een 'gewone' hifi versterker? Bijvoorbeel.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken