Waves Oneknob Wetter

Waves Oneknob Wetter

Gratis reverb plug-in tot 28 september

Opnieuw geeft waves een plug-in gratis weg. Dit keer de Oneknob Wetter reverb, een uiterst simpel te bedienen galm.....meer »»

Waves Oneknob Wetter

Gratis reverb plug-in tot 28 september

Opnieuw geeft waves een plug-in gratis weg. Dit keer de Oneknob Wetter reverb, een uiterst simpel te bedienen galm.....meer »»

Tula Mic

Stijlvolle usb mic met ingebouwde recorder

Podcasts zijn hot dus zien we steeds meer apparaten om podcasting eenvoudig te maken. De nieuwe usb Tula Mic heeft een ingebouwde recorder en ziet er prachtig uit.....meer »»

Podcast met Jean-Paul Heck over Prince's engineer

podcastserie De Tapes over Susan Rogers en haar werk met Pince

Op 25 september komt een nieuwe editie uit van Sign O’ The Times van Prince. In een podcast kunnen we Prince engineer Susan Rogers horen over het werken met Prince.....meer »»

Strymon NightSky

Stereo galm/pitch-shift effectpedaal met veel features en midi control

Strymon maakt diverse uitstekende en innovatieve effectpedalen. Hun nieuwe Nightsky is een stereo reverb/pitch shifter combinatie met opvallend veel knoppen. Ze noemen het een Time-Warped Reverberator.....meer »»

Behringer Pro-800

achtstemmige module clone van Prophet 600 aangekondigd

In januari belooft Behringer met een moduleversie van de Prophet 600 te komen. Betaalbaar en met diverse extra's zoals acht stemmen en cv inputs.....meer »»

Kim Bjørn Patch & Tweak with Moog

Nieuw boek over semi-modulaire analoge synthese

Wie met semi-modulaire Moog synthesizers aan de slag wil kan terecht bij een nieuw boek van Kim Bjørn. het boek staat vol met nuttige info, schema's en fraaie foto's en is de moeite waard voor alle l.....meer »»

Arturia PolyBrute

Nieuwe, polyfone, analoge powersynth

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu heeft Arturia de PolyBrute officieel aangekondigd. Zesstemmig polyfoon en met diverse features die we kennen van de MatrixBrute.....meer »»

SynthBooth

Virtueel modular synth event in oktober

Beurzen en events kunnen vooralsnog enkel online georganiserd worden. Dat is vervelend maar betekent wel dat je overal ter wereld kunt deelnemen. Synthbooth is een nieuwe modulaire expo die half oktob.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken