PreSonus Atom SQ

PreSonus Atom SQ

Nieuwe hybride Midi controller

Hij ziet er anders uit dan de meeste usb pad controller maar heeft wel degelijk 32 Pads plus een flink aantal knoppen.....meer »»

PreSonus Atom SQ

Nieuwe hybride Midi controller

Hij ziet er anders uit dan de meeste usb pad controller maar heeft wel degelijk 32 Pads plus een flink aantal knoppen.....meer »»

iConnectivity mioXC

's werelds eerste USB-C midi interface

USB-C begint steeds vaker de norm te worden. Gelukkig is er nu ook een midi interface met USB-C aansluitingen van iConnectivity.....meer »»

Nieuws van Behringer

Video van UB-Xa keys en afbeeldingen ARP 2500 als Eurorack

Het is al een tijdje stil rond het synthcircus van Oberheim, maar recent zagen we beelden van een eurorackversie van de ARP 2500 en een video van de UB-Xa Oberheimclone met toetsen.....meer »»

Josep Garces en LiveLoop in Aquarium Sessions

Demo, performance en interview
  • 30-07-2020 07:07 | xtra

Een videodrieluik met Josep Garcés en zijn LiveLoop software. Met LiveLoop kun je in realtime multi-layered sounds en complexe ritmes loopen. De software stelt je in staat om met maximale creativitei.....meer »»

Download nieuwe freeware! SpaceModulator, Exakt Lite, Fury-800

Interface Freeware 240

Elke maand selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden.....meer »»

Interface Xtra 240, augustus-september 2020

video, audio en weblinks bij de tests
  • 30-07-2020 07:07 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de nieuwsitems, audio, video en handleidingen bij de producttests en demoversies van geteste software.....meer »»

Avantone Pro Planar

magnetostatische hoofdtelefoon

Hij ziet er opvallend uit, maar gebruikt ook een andere techniek dan de concurrentie. De Planar hoofdtelefoon werkt namelijk met magnetostatische weergevers.....meer »»

Impact Soundworks inSIDious

SID-chip emulator voor Reaktor Player

Impact Soundworks claimt dat inSIDious de definitieve softwareversie van de befaamde SID gamesoundchip is. Ideaal voor makers van Chiptune, maar ook prima voor andere stijlen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken