aanmelden
Doe mee en win!
Interface 220 juli-augustus 2018
Monkey Banana Mangab&ey t.w.v. € 338,74 (inclusief btw)
Sennheiser Ambeo Smart Headset t.w.v. € 299,- (inclusief btw)

De Monkey Banana Mangab&ey

De Mangabey is een 34mm grootmembraan, buizencondensatormicrofoon met omni, cardioïde en achtvormige richtingskarakteristieken, plus zes variaties daarop. De Mangabey komt met een losse voeding, een shockmount, een 7-pins aansluitkabel en een opbergetui. De Mangabey is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en geel en de winnaar mag zijn favoriet kleur kiezen.

Kijk voor meer informatie over de Mangabey en andere Monkey Banana -producten op de website van distributeur Moré BV: www.more-benelux.nl en van fabrikant Monkey Banana www.monkey-banana.de.

Monkey Banana Mangabey

.

.

Sennheiser Ambeo Smart Headset

In Interface 219 testten wij deze handig combinatie van in-ear hoofdtelefoon/microfoon voor iPhone of andere iOS-apparaten. De microfoons in de oordopjes zijn altijd optimaal gepositioneerd voor perfecte binaurale opnamen. De hoogwaardig ad/da conversie wordt gesteund door mic-preamps afkomstig van het merk Apogee. De Ambeo Smart Headset excelleert ook als standaard iOS hoofdtelefoon wel met noise canceling.

Kijk voor meer informatie over de Ambeo Smart Headset en andere Sennheiserproducten op de website van importeur Sennheiser Benelux: www.sennheiser.nl en fabrikant Sennheiser www.sennheiser.com.

Sennheiser Ambeo Smart Headset

 .

Meedoen?

 Moré BV, Sennheiser en Interface geven een Mangabey en een Ambeo Smart Headset weg.

Meedoen is heel simpel.

Stuur een e-mail naar giveaway@interface.nl onder vermelding van ‘Giveaway Monkey Banana Mangabey’ of ‘Giveaway Sennheiser Ambeo Smart Headset’. Vermeld je adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer.

Giveaway Monkey Banana Mangabey  [Klik hier]

Giveaway Sennheiser Ambeo Smart Headset  [Klik hier]

Een kaartje mag ook. Stuur je briefkaart naar Interface, Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam. Of ga naar www.interface.nl/win.

Uit alle inzendingen wordt een winnaar getrokken.

Meedoen kan tot donderdag 30 augustus 2018. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De winnaar wordt bekendgemaakt in Interface 222, de editie van oktober 2018, maar voordien telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com