Lees Interface op je mobiel, tablet, of laptop

Interface vind je in onze eigen app en via Magzine, of Readly

Muzieknieuws 16-11-2022 08:12

Interface kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor een scherp tarief per editie of tegen aantrekkelijke 'all you can read' abonnementsprijzen.

Interface via Readly en MagZine
Interface is digitaal beschikbaar voor iOS en Android via de all you can read abonnementen van Readly en Magzine. Via Readly ook via te lezen je webbrowser. 

Bij Magzine kan je Interface ook los downloaden: € 3,99 en kopen tegen gunstige abonnementsprijzen. 

Voor Readlyklik hier
Voor MagZineklik hier

 

Readly 
Het is de Spotify voor magazines: Readly. Sinds november 2018 is Readly in Nederland en België actief: honderden titels uit binnen- en buitenland kan je lezen tegen 9,99 per maand. Launch offer: eerste 3 maanden 0,99 ct per maand, altijd opzegbaar: check hier: https://nl.readly.com/launch
J
e kan de Readly app downloaden in de App Store of Google Play. Als je je abonneert kan je de magazines ook op je laptop of desktop lezen. 

MagZine 
De nieuwste editie op MagZine vind je hier: 
https://www.magzine.nu/magazine/Interface 

Lees Interface digitaal via Magzine.nu
Ga naar de Magzine.nu app in Google Play of App Store, download de app en lees Interface digitaal. 

 

Interface is niet meer verkrijgbaar via een eigen app.

 


 

 

  


 


 

 

 

 

 

Social Media
En je kunt dagelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws via onze Facebook- en Twitter-pagina’s. Deze attenderen je natuurlijk op nieuwe artikelen op Interface.nl, maar melden ook ander nieuws. 

Playlists
De meeste artikelen, zowel op papier als online, ondersteunen we weer met playlists op ons Youtube-kanaal, ons Spotify-kanaal en op de Soundcloud-pagina. 

Duik er eens in! We zien jullie opmerkingen en suggesties over onze digitale media graag tegemoet!


Veel artikelen, zowel op papier als online, ondersteunen we weer met playlists op ons Youtube-kanaal, ons Spotify-kanaal en op de Soundcloud-pagina. 

Duik er eens in! We zien jullie opmerkingen en suggesties over onze digitale media graag tegemoet!

Links naar de diverse digitale media van Interface
• Spotify-kanaal Interface 
• Youtube-kanaal InterfaceNL
• Soundcloud-kanaal Interface
• Interface op Facebook
• Interface op Twitter
• Interface Xtra

Veel plezier ermee!

 

AKO levert geen digitale tijdschriften meer
AKO heeft besloten per 1 januari 2015 te stoppen met  hun AKO Magworld app voor digitale tijdschriften. De apps verdwijnen uit de AppStore en Google Play. De digitale tijdschriften die reeds zijn aangeschaft blijven tot eind volgend jaar, 31 december 2015, beschikbaar. Daarna zijn ze vanzelfsprekend nog op je app leesbaar, maar niet meer opnieuw downloadable. 

Natuurlijk zijn wij bij Interface niet blij met deze ontwikkeling, maar kunnen niets anders dan het besluit van AKO accepteren. Wel hebben we ons hard gemaakt dat de eventueel resterende abonnementsgelden die aan AKO zijn betaald teruggestort worden, en dat gaat dan ook gebeuren.

Toen wij kort geleden dit nieuws vernamen zijn we direct op zoek gegaan naar alternatieven. Natuurlijk kan je meteen in de App Store terecht als je ons blad leest op iPad of iPhone. Sinds drie kwart jaar zijn we in de iTunes Kiosk vertegenwoordigd met een app die sowieso beter oogt en beter functioneert dan de AKO app. De losse nummers en abonnementen zijn in de App Store iets duurder dan die bij AKO, aangezien Apple ons meer geld berekent voor de faciliteit. Maar we kunnen het daar nog altijd goedkoper aanbieden dan de print-editie. En de digitale editie komt natuurlijk inclusief veel audio- en video-footage. 

Klik hier om meteen naar de juiste pagina in de App Store te gaan. Of zoek in de Kiosk in de sectie Film en Muziek naar ‘Interface’. 

Diezelfde app kunnen we heel binnenkort ook in Google Play gaan aanbieden, zodat Android-gebruikers ook kunnen gaan overstappen. Laat het ons weten als je daar interesse in hebt, dan informeren we je zodra het mogelijk is.

We hebben de indruk dat niet veel van onze lezers het blad op desktop of laptop lezen. Mocht dit wel het geval zijn, laat ons dan weten op info@interface.nl dat dit wel zo is, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

 

 

zoeken
zoeken