Win een Cranborne Camden EC1 t.w.v. € 695,-

Win een Cranborne Camden EC1 t.w.v. € 695,-

Een van de meest transparant klinkende preamps op aarde
  • 15-07-2021 16:07 | xtra

Cranborne noemt z’n Camden EC1 een van de meest transparant klinkende preamps op aarde. Een gedurfde uitspraak en een claim waarmee het merk direct de concurrentie aangaat met merken die bekend staa.....meer »»

Videoreview van de IK Multimedia Uno Synth Pro

Test door Stefan Robbers in Interface Magazine en op het Interface Youtube-kanaal
  • 15-07-2021 07:07 | xtra

Met de minisynthesizer Uno Synth zette IK Multimedia de eerste stappen in de analoge synthwereld. Nu is er dan de Uno Synth Pro, en met die toevoeging verwacht je natuurlijk wel het een en ander. D.....meer »»

Download nieuwe freeware! Rift Filter, TAL Filter, Giant Verb

Interface Freeware 246: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden.....meer »»

Gear Up And Win! Maak kans op een volledige home studio

Gear aanschaffen voor 31 augustus en kans maken op deze enorme prijs

Distributeur Amptec start een actie waarbij je een volledige home studio kan winnen. Doe mee voor 31 augustus 2021. .....meer »»

Sonic Potions Erica Synths LXR-02

VA drummachine met 6 sounds

De LXR is een erg leuke zelfbouw drummachine van Sonic Potions die al een paar jaar geleden op de markt kwam. Erica Synths heeft het ontwerp verbeterd en brengt hem als kant-en-klare LXR-02 drummachin.....meer »»

Bouw zelf een studiomeubel

Compact studiomeubel met IKEA onderdelen

Er zijn diverse bedrijven die speciale meubels voor geluidsstudio's maken. Zelfs softwaremaker Output heeft er een in het assortiment. Maar met de juiste IKEA materialen kan je ook zelf iets bouwen.....meer »»

Test Tom Holkenborg's Percussion sample-library van Orchestral Tools in Interface 246, aug-sept 2021

Instant Hollywood
  • 15-07-2021 08:27 | xtra

Tom Holkenborg is een gevestigde naam in Hollywood. In zijn studio draait hij overuren om menige blockbuster van muziek te voorzien. En tussendoor heeft hij ook nog tijd gehad om wederom met Orchestra.....meer »»

Analog Obsession Channev

freeware Neve-Style channelstrip

Weinig merken zijn zo legendarisch als Neve. Channev combineert 5 Neve processors in een channelstrip plug-in en dat helemaal gratis......meer »»

Beatskillz SampleX V3

Alle vintage samplers in een plug-in

Hardware samplers gelden ook al enige tijd als 'vintage', maar ze zijn nog lastiger te vinden dan analoge synths. Met SampleX heb je ze allemaal in een plug-in.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken