Interface review van de daw voor dj's: DJ.Studio - 15% korting voor Interface-lezers!

Interface review van de daw voor dj's: DJ.Studio - 15% korting voor Interface-lezers!

Review van deze gloednieuwe dj-mixsoftware

Wie niet gewoon muziek wil afspelen maar er een mix van wil maken met een mooie opbouw en naadloze overgangen, kan nu terecht bij DJ.Studio: de brug tussen daw's en dj‚Äôs! .....meer »»

Maak je van je iPad een mobiele opnamestudio

De beste tips en 10 geweldige audio/midi interfaces voor je iPad
  • 11-11-2021 08:11 | xtra

De nieuwste generatie iPads zijn krachtige machines om muziek mee te maken en gecombineerd met de juiste externe hardware kunnen ze zelfs het middelpunt worden van een mobiele opnamestudio. .....meer »»

Actieve monitors aansluiten op een hifi versterker

monitor controllers

Passieve luidsprekers zien we nooit meer besproken worden in Interface, maar wat ik wilde vragen is of het mogelijk is actieve luidsprekers aan te sluiten op een 'gewone' hifi versterker? Bijvoorbeel.....meer »»

De 10 beste podcastmicrofoons

Onze topkandidaten voor elke prijsklasse inclusief

Podcasting is hot! Er komen er steeds meer en niet alleen van journalisten, mediabedrijven influencers of belangengroepen, ook muzikanten, studio's, producers en bands gebruiken podcasts om hun fans g.....meer »»

Fabchannel stopt ermee

Online concertzender per 13 maart uit de lucht

Met ingang van 13 maart is de online concertzender Fabchannel er niet meer. Als officiŽle reden geeft de organisatie dat ze zich door de slechte economische vooruitzichten in de muziek en de online re.....meer »»

IK Multimedia iLoud Precision MTM

Lees onze test nu gratis!

De nieuwe IK Multimedia iLoud Precision monitors hebben allemaal een dsp en een microfoon- ingang die het mogelijk maakt om zonder externe software de invloed van je luisterruimte te compenseren. Ho.....meer »»

Download nieuwe freeware! Guitar Effects, Wavetable, Trailbender

Interface Freeware 262: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden......meer »»

Nektar CS12

Optimaal voor Logic Pro

Wat is eigenlijk de beste controller voor je daw? Dat hangt af van welke daw en van je manier van werken. Met de Control CS12 hebben vooral Logicgebruikers die intens met plugins werken er een interes.....meer »»

Interface Xtra 262, april/mei 2024

video, audio en weblinks bij de artikelen in het blad
  • 14-03-2024 16:03 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de nieuwsitems, audio, video en handleidingen bij de producttests en demoversies van geteste software......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken