Elektron Syntakt

Elektron Syntakt

Taktvolle machines

Elektron zet een tandje bij met hun nieuwste groovebox, de Syntakt. Deze combinatie van digitale synthese, analoge drums en sequencer combineert elementen van de MachineDrum, Analog Rytm en Mode Cycle.....meer »»

Roland Juno-X

Zen Core nostalgie

Jupiter en Juno zijn belangrijke namen uit Roland's analoge geschiedenis. Van de Jupiter is er al langere tijd een digitale opvolger, nu is het de beurt aan de Juno-X.....meer »»

Superbooth 2022: Oberheim OB-X8

SEM/OB-X hybride

Officieel weten we nog van niks, maar dikke kans dat tijdens de Superbooth die komende week plaatsvind een hagelnieuwe, hardstikke analoge Oberheim synth gepresenteerd wordt.....meer »»

RIP Klaus Schulze

Afscheid van een pionier - 4 augustus 1947 – 26 april 2022

Afgelopen dinsdag overleed Klaus Schulze. Hij was een van de belangrijkste pioniers van de elektronische muziek als sleutelfiguur in de zgn. 'Berliner Schule', korte tijd als lid van Tangerine Dream, .....meer »»

Download nieuwe freeware! Trigger 2 Free, The Split, FunkBass,

Interface Freeware 250: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden......meer »»

Download nieuwe freeware! Whispair, Iota Mini, D-Lay/Fireverb

Interface Freeware 251: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden......meer »»

Woensdag 11 mei 2022: Hybrid Drums Experience in Q-Factory Amsterdam, met Zep, Pim Aarden en Davy Deckmijn

4de editie van dit event waarin je alles ziet, hoort en uitgelegd krijgt over hybride drummen anno 2022!

Het combineren van akoestische en elektronische drums met laptop in één set-up, dat is ‘hybride drummen’. Tijdens deze vierde editie van de Hybrid Drums Experience laten drie succesvolle hybride.....meer »»

Maak je van je iPad een mobiele opnamestudio

De beste tips en 10 geweldige audio/midi interfaces voor je iPad
  • 11-11-2021 08:11 | xtra

De nieuwste generatie iPads zijn krachtige machines om muziek mee te maken en gecombineerd met de juiste externe hardware kunnen ze zelfs het middelpunt worden van een mobiele opnamestudio. .....meer »»

Korg Volca FM 2

meer stemmen, meer geheugen en reverb

De compacte en betaalbare Korg Volca serie is erg populair. Van de Volca FM is er nu een nieuwe versie met meer stemmen en talloze andere extra's.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken