Maak je van je iPad een mobiele opnamestudio

Maak je van je iPad een mobiele opnamestudio

De beste tips en 10 geweldige audio/midi interfaces voor je iPad
  • 11-11-2021 08:11 | xtra

De nieuwste generatie iPads zijn krachtige machines om muziek mee te maken en gecombineerd met de juiste externe hardware kunnen ze zelfs het middelpunt worden van een mobiele opnamestudio. .....meer »»

De 10 beste podcastmicrofoons

Onze topkandidaten voor elke prijsklasse inclusief

Podcasting is hot! Er komen er steeds meer en niet alleen van journalisten, mediabedrijven influencers of belangengroepen, ook muzikanten, studio's, producers en bands gebruiken podcasts om hun fans g.....meer »»

Actieve monitors aansluiten op een hifi versterker

monitor controllers

Passieve luidsprekers zien we nooit meer besproken worden in Interface, maar wat ik wilde vragen is of het mogelijk is actieve luidsprekers aan te sluiten op een 'gewone' hifi versterker? Bijvoorbeel.....meer »»

Met dante extreem veelzijdig: test van de Yamaha DM3 digitale mixer

Interface review en Yamaha demovideo

De Yamaha DM3 Standard kwam recentelijk op de markt; een volwaardige Yamaha digitale mixer voor een zeer aantrekkelijke prijs. De DM3-versie met dante netwerk voor audio en video laat nog even op zich.....meer »»

Cubase 13 heeft opvallend veel te bieden

13 als geluksgetal

Ze hadden ‘m kunnen overslaan, maar gelukkig zijn ze niet bijgelovig bij Steinberg. Versie 13 van de populaire Cubase daw heeft zelfs opvallend veel te bieden......meer »»

Teenage Engineering EP-133 K.O. II

Samplerkoopje

Teenage Engineering kennen we van stijlvolle apparaten voor stevige prijzen, maar hun nieuwste sampler/sequencer gaat voor een zeer concurrerende prijs over de toonbank.....meer »»

Download nieuwe freeware! BFD Player, HZ Box, Thump One

Interface Freeware 260: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden.....meer »»

Freeware tussendoortje

Little Plate, Pumpkin en Analog Lab Play

November freewaremaand lijkt het wel! Omdat er zoveel leuke freeware uitkomt, een extra aflevering van Interface Freeware. Veel meer freeware in elke aflevering en via het menu item Freeware op onze w.....meer »»

Luna freeware

UA daw gratis voor mac-gebruikers

Een kleine twee jaar geleden introduceerde Universal Audio een eigen daw die Luna heet. Om deze software te kunnen gebruiken had je een van UA’s dsp audio interfaces nodig, maar nu kan iedereen met .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken