Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Push 3 is er vanaf vandaag in twee versies

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er nu toch echt: Push 3 van Ableton. We gaan uiteraard nog met een testexemplaar aan de gang, maar we hebben wel al een uitgebreide presentatie gehad. .....meer »»

PWM lanceert op Superbooth 23 haar Mantis Hybrid-Analogue Synthesiser

Hybrid-analoog met Chris Huggett-touch
  • 11-05-2023 10:45 |

PWM maakte zijn debuut met de indrukwekkende Malevolent analoge monosynth, maar op de Superbooth gaan ze met behulp van een befaamd synthdesigner een stap verder met de duofone Mantis......meer »»

Download nieuwe freeware! GPU Bundle, Drumnet en GrapHack

Interface Freeware 257: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden......meer »»

Maak je van je iPad een mobiele opnamestudio

De beste tips en 10 geweldige audio/midi interfaces voor je iPad
  • 11-11-2021 08:11 | xtra

De nieuwste generatie iPads zijn krachtige machines om muziek mee te maken en gecombineerd met de juiste externe hardware kunnen ze zelfs het middelpunt worden van een mobiele opnamestudio. .....meer »»

Interface Xtra 257, juni/juli 2023

video, audio en weblinks bij de artikelen in het blad
  • 11-05-2023 08:05 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de nieuwsitems, audio, video en handleidingen bij de producttests en demoversies van geteste software......meer »»

SSL UF1

Daw controller

SSL Heeft naast een grote serie plugins, ook twee daw-controllers. Daar komt een derde bij, de UF1, met een 100 millimeter fader, transportknoppen en fikse displays. Je kunt er zelfs 3 daw’s tegelij.....meer »»

Superbooth 23 - de nieuwste gear voorgesteld

Beursverslag

Momenteel is in berlijn de Superbooth 23 beurs gaande. Vooraf publiceerden we al een aantal nieuwe producten. In dit nieuwsitem sommen we de overige verse producten op. In Interface 258 kun je een uit.....meer »»

microKORG Crystal

Kristalhelder

De meeste synths hebben tegenwoordig een looptijd van zo'n jaar of 5. Korg heeft echter een model dat al veel langer meegaat en daarom presenteren ze een speciale uitvoering van de microKORG......meer »»

Lambda Synthetics Polypulse

Ambitieus Nederlands workstation

Ook in Nederland worden elektronische instrumenten bedacht en gemaakt, denk bij voorbeeld aan Tasty Chips, Error Instruments en Analog FX. Een nieuwe naam is Lambda Synthetics die op Superbooth de Pol.....meer »»

De 10 beste podcastmicrofoons voor 2022

Onze topkandidaten voor elke prijsklasse inclusief

Podcasting is hot! Er komen er steeds meer en niet alleen van journalisten, mediabedrijven influencers of belangengroepen, ook muzikanten, studio's, producers en bands gebruiken podcasts om hun fans g.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken