De beste 15 microfoons in 2021

De beste 15 microfoons in 2021

Onze selectie van microfoons voor instrumenten, vocals en podcasts in alle prijsklasen

De beste microfoons onderscheiden zich in veelzijdigheid. Of je nou instrumenten, vocals, vlogs of voice-overs wil opnemen; er is altijd een microfoon die bij je past. Maar waar moet je beginnen met z.....meer »»

Behringer System 100

Compleet modulair Euroracksysteem voor 625 Euro

Eurorack is een soort luilekkerland met een enorm maar onoverzichtelijk aanbod aan modules. Met de System 100 bundel van Thomann kun je nu eenvoudig instappen voor een redelijk bedrag.....meer »»

5 etages Keymusic Rock Palace Den Haag - vandaag officiële opening

Terug in het centrum en 100% virusvrij!

Muziekwinkelketen Keymusic is terug in Den Haag met een XXL store en opent vandaag, zaterdag 1 mei 2021, officieel haar deuren aan de Torenstraat in Den Haag, in het pand waar het allemaal begon. .....meer »»

Behringer RD-9

nieuwe video van Behringer's TR-909 clone

De RD-8 Tr-808 clone van Behringer is al een tijdje te koop, maar hoe zit het met de RD-9? In elk geval is er een nieuwe video.....meer »»

Konstantin Klem Device Matrix

Bedien 400 Ableton instruments en fx op een scherm

Een van de sterke punten van Live is dat het met Max for Live een geweldige tool bezit om allerlei interessante en handige features toe te voegen. Een mooi voorbeeld is Device Matrix.....meer »»

Showsync Videosync

Video editing voor Ableton

Ableton Live is enorm populair en begrijpelijk, want het biedt alles wat nodig is om intuitief aan je producties te werken. Wat echter ontbreekt is de mogelijkheid om ook video te integreren maar daar.....meer »»

Rob Papen DelSane

De Dr Jekyll and Mr Hyde van de Delay plug-ins

Rob Papen snapt natuurlijk dat jer niet met nòg een standaard delay kunt aankomen. DelSane heeft daarom een aantal unieke eigenschappen.....meer »»

Sequential overgenomen door Focusrite

Focusrite maakt bekend dat ze Sequential LLC overgenomen hebben. Langzamerhand wordt Focusrite zo een echte grootmacht in de muziekindustrie.....meer »»

De beste audio-interfaces 2019

12 uitstekende audio-interfaces voor muziekproductie

Of je het nu een audio interface of gewoon een geluidskaart noemt, als je muziek produceert op een Mac, PC, iPad of zelfs een iPhone kun je niet zonder. Maar wat is nu de beste keuze? We zetten 12 pri.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken