Test van de betaalbare Palmer Studimon 5 studiomonitor

Test van de betaalbare Palmer Studimon 5 studiomonitor

Het geluid dat ze produceren blijkt ook verrassend plezierig

Palmer begeeft zich op het terrein van de (home)studiomonitors. Zijn ze − net als veel van Palmer’s producten − simpel maar doeltreffend, of valt er ook echt wat te beleven aan de Palmer Studimo.....meer »»

Expressive E Osmose

Eindelijk te koop

Al 3 jaar geleden kondigde Expressive E hun ultra-expressieve keyboardcontroller aan. Nu is ie dan eindelijk te koop, mét bijbehorende ingebouwde digitale synth......meer »»

Star's Music in Brussel breidt uit

Keyboards en homestudio gear

Star's Music heeft in 2020 de deuren geopend van een nieuwe winkel in de Belgische hoofdstad, aan de Zuidstraat 145 in Brussel. Daar vind je 250 m² aan homestudio gear en synths, gitaren en basgitare.....meer »»

Maak je van je iPad een mobiele opnamestudio

De beste tips en 10 geweldige audio/midi interfaces voor je iPad
  • 11-11-2021 08:11 | xtra

De nieuwste generatie iPads zijn krachtige machines om muziek mee te maken en gecombineerd met de juiste externe hardware kunnen ze zelfs het middelpunt worden van een mobiele opnamestudio. .....meer »»

De 10 beste podcastmicrofoons voor 2022

Onze topkandidaten voor elke prijsklasse inclusief

Podcasting is hot! Er komen er steeds meer en niet alleen van journalisten, mediabedrijven influencers of belangengroepen, ook muzikanten, studio's, producers en bands gebruiken podcasts om hun fans g.....meer »»

Rhodes V8

2022 Fender Rhodes als plugin

Twee jaar geleden kwam er plotseling een totaal nieuwe uitvoering van de invloedrijke Fender Rhodes elektrische piano uit. Het Britse bedrijf dat alle patenten en de naam van Rhodes bezit presenteert .....meer »»

De Albeda Muzikant & Producerdag

Leer, inspireer en verbreed je netwerk

Op 18 februari organiseert opleidingsinstituut Albeda in samenwerking met Muziek Centrum Albrandswaard een muzikant en producerdag. Met onder andere optredens, talks, muziekworkshops, Productpresentat.....meer »»

Portabl Slide

Geef je laptop vleugels

Laptops zijn waanzinnig handig want je hebt altijd en overal je gegevens en workspace bij de hand. Nadeel is wel dat het scherm een stuk kleiner is dan bij de meeste desktops. Nu is er een oplossing......meer »»

Actieve monitors aansluiten op een hifi versterker

monitor controllers

Passieve luidsprekers zien we nooit meer besproken worden in Interface, maar wat ik wilde vragen is of het mogelijk is actieve luidsprekers aan te sluiten op een 'gewone' hifi versterker? Bijvoorbeel.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken