Videoreview van de Waldorf M wavetable synthesizer

Videoreview van de Waldorf M wavetable synthesizer

Test door Stefan Robbers in Interface Magazine en op het Interface Youtube-kanaal
  • 20-10-2021 17:09 | xtra

Waldorf komt met een geweldige verrassing die alles in zich heeft om vertrouwde en vernieuwende klanken te scheppen: de M wavetable synthesizer. De test van de M is te vinden in Interface 248, dece.....meer »»

Review van de Pioneer VM-50 studiomonitors

Maak je eigen clubsound

Pioneer presenteert met de VM-serie een nieuwe lijn actieve monitorspeakers die niet alleen bedoeld is voor dj’s, maar die ook perfect zou zijn voor in je studio. Bij Interface kregen we ze binnen o.....meer »»

Roland SP-404 MKII

Compact creative sampling workstation

Sinds de release in 2005 is de SP-404 een populaire compacte sampler. Na 16 jaar vond Roland het wel eens een keer tijd voor een update......meer »»

Universal Audio Volt interfaces

UA voor de instapper

Na de betaalbare Apollo interfaces gaat UA nog een stapje verder met de Volt usb audio interfaces; zeer betaalbaar maar zonder de bekende plug-in opties.....meer »»

Bouw zelf een studiomeubel

Compact studiomeubel met IKEA onderdelen

Er zijn diverse bedrijven die speciale meubels voor geluidsstudio's maken. Zelfs softwaremaker Output heeft er een in het assortiment. Maar met de juiste IKEA materialen kan je ook zelf iets bouwen.....meer »»

Download nieuwe freeware! Chanev, KVR-dc2021 en Samplab

Interface Freeware 247: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden.....meer »»

Vochlea Music Dubler 2

Zingen in midi

Zou het niet mooi zijn als je midipartijen gewoon kon neurieën? Gelukkig kan dat al een tijdje en met de software Dubler 2 beter dan ooit.....meer »»

Wat is fantoomvoeding?

Ik kom in de tests in Interface vaak de term fantoomvoeding tegen, maar ik heb geen idee wat dat precies is. Kan iemand me dat uitleggen? .....meer »»

Noise Engineering Freeguel Bundle

Sinc Vereor,Virt Vereor, Ruina

Noise Engineering, maken die niet Eurorackmodules? Klopt, maar nu brengen ze 3 prachtige gratiis plugins uit; twee synths en een distortion.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken