Ikea OBEGRÄNSAD platenspeler

Ikea OBEGRÄNSAD platenspeler

Draaitafel ontwikkeld met Swedish House Mafia

Matrassen, zitbanken, tafels, bureau's, de onvermijdelijk kasten... je kunt je hele leven inrichten met Ikeaspul. Ze komen binnenkort met de OBEGRÄNSAD serie betaalbare muziek-gerelateerd meubilair e.....meer »»

Donner B1

Donnerwetter!

Er is bepaald geen tekort aan TB303 klonen. Sinds kort is ook de Donner B1 in Europa te koop; betaalbaar en met een paar interessante aanpassingen......meer »»

Maak je van je iPad een mobiele opnamestudio

De beste tips en 10 geweldige audio/midi interfaces voor je iPad
  • 11-11-2021 08:11 | xtra

De nieuwste generatie iPads zijn krachtige machines om muziek mee te maken en gecombineerd met de juiste externe hardware kunnen ze zelfs het middelpunt worden van een mobiele opnamestudio. .....meer »»

De 10 beste podcastmicrofoons voor 2022

Onze topkandidaten voor elke prijsklasse inclusief

Podcasting is hot! Er komen er steeds meer en niet alleen van journalisten, mediabedrijven influencers of belangengroepen, ook muzikanten, studio's, producers en bands gebruiken podcasts om hun fans g.....meer »»

Korg drumlogue

hybride drumbeest

Wacht eens even... zou Korg niet met een drumcomputer komen? Begin 2021 kondigde ze inderdaad de drumlogue aan, maar nu pas is ie - bijna - te koop......meer »»

Roland SPD-SX PRO

Drumpad wordt volwassen

Al lang geleden zette Roland met de SPD de standaard voor drumpad controllers. Deze klassieker werd steeds verbeterd en nu is er een zeer uitgebreide en uitgekiende Pro-versie.....meer »»

Purafied Audio Liquid Death Snare

Gratis sample-based drumplugin

Een custom snare maar in talloze stemmingen en met 7 mixbare microfoonposities, het resultaat? Een uitstekende flexibele snareplugin die vooralsnog gratis te downloaden is......meer »»

Yamaha DX1

Vintage synth voor anderhalve ton

Zeldzame synths gaan voor zeer hoge prijzen van de hand, ondanks het feit dat er steeds meer clones komen. Onlangs verscheem een Yamaha DX1 op de markt met een vraagprijs van maar liefst 149.000 euro......meer »»

Zoom R12 MultiTrak

Portastudio met synth en drums

Ondanks laptops met daw's blijft Zoom geloven in de 'dedicated' hardwarerecorder. En met reden want betrouwbarheid, compactheid en gemak gaan daarbij hand in hand, enne... de R12 is ook een audio inte.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken